Otrdienas horoskops: 3. janvārim

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskopi otrdienai, 3. janvārim.

AUNS

Šodien veiksme ir ar tevi un pasaule sadodas rokās, lai sapņi materializējas. Cita starpā vari runāt par algas pielikumu vai meklēt jaunus peļņas variantus.

VĒRSIS

Pastiprinātu vērību vajadzētu veltīt naudas lietām, jo var rasties iespējas nopelnīt vairāk nekā līdz šim. Varbūt pat jādomā par darba vai biznesa modeļa maiņu.

DVĪŅI

Ļoti ražīga diena. Kādam interesanta sadarbība var izveidoties saistībā ar ārzemju tēmu. Taču pievērs uzmanību finanšu jautājumiem – katram darbam un idejai ir sava cena.

VĒZIS

Lietišķo lēmumu diena. Ļoti var gadīties, ka uzrodas jauni sadarbības partneri ar ienesīgu piedāvājumu. Varbūt pienācis laiks profesionālajā jomā kaut ko mainīt.

LAUVA

Garastāvoklis diezgan pikts. It īpaši tad, ja kāds no kolēģiem kaut ko nav izdarījis, bijis paviršs, vai sajaucis. Mēģini savaldīties, jo izteiktus vārdus atpakaļ nepaņemsi. Kāds var apvainoties.

JAUNAVA

Var nākties steidzami labot kļūmes, kuras pieļāvis kāds cits. Mazliet piktosies, bet – ko darīt. Toties labas iespējas izcelties un iegūt kādus bonusus vēlākam laikam.

SVARI

Rīkojies bez steigas, jo patlaban nokavēt neko nevar. Var gadīties, ka pie tevis nonāk sagrozīti fakti vai nepilnīgas ziņas. Visu uzmanību velti rūpīgai pārbaudei.

SKORPIONS

Dzīve un tehnoloģijas platiem soļiem steidzas uz priekšu, un pēkšņi iespējama atklāsme, ka pietrūkst zināšanu. Ieskaties tīmeklī kursu, semināru vai augstskolu piedāvājumos. Prāts atvērts jaunām zinībām.

STRĒLNIEKS

Ja darbā kaut kas nenotiek tā, kā tu vēlētos, iespējams, tas ir pamudinājums kaut ko radikāli mainīt un doties uz priekšu. Ja nepieciešams atbalsts, tad visstiprākais plecs ir tuvie cilvēki.

MEŽĀZIS

Darbi sokas, un garastāvoklis pacilāts. Bet ieguldītajai enerģijai jāpārvēršas arī materiālā labumā. Ir visas iespējas saņemt tīkamas īsziņas par bankas konta papildināšanos.

ŪDENSVĪRS

Šodien iespējama atklāsme, ka esi darījis vairāk nekā citi, bet samaksa nav adekvāta. Tad kaut kas jāmaina. Ielūkojies darba sludinājumos, padomā par jauniem biznesa projektiem.

ZIVIS

Ja vajadzīgs padoms, tad jautā viedokli draugiem, vajadzības gadījumā viņi palīdzēs arī praktiski. Derētu apsvērt jaunu zinību apguvi, it īpaši tehnoloģiju jomā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu