Arābu pasaka jeb kas mums zināms par Jordānijas kroņprinča kāzām? (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SIPA/Scanpix

Tapis zināms Jordānijas karaļa Abdullas II un karalienes Ranjas dēla, kroņprinča Huseina kāzu datums! Viņš precēsies ar savu ilggadējo mīļoto, Saūda Arābijas uzņēmēja Rajva al Saifa meitu.

2022. gada 31. decembrī Karaliskā Hašimītu tiesa paziņoja, ka 28 gadus vecā kroņprinča Huseina un viņa līgavas Radžvas Halidas kāzas ir paredzētas 2023. gada 1. jūnijā!

"Karaliskā Hašimītu tiesa sirsnīgi sveic Viņu Majestātes karali Abdullu II un karalieni Ranju al Abdullu un novēl Viņa Karaliskajai Augstībai kroņprincim al Huseinam bin Abdullam II un Radžvai Halidai al Saifai laimīgu dzīvi."

Tiesa ievietoja šo ziņojumu savā oficiālajā Twitter kontā, kam pievienota līgavas un līgavaiņa fotogrāfija.

Kroņprincis Huseins bildināja savu draudzeni Radžvu augustā viņas tēva mājās Rijādā abu ģimeņu klātbūtnē.

Foto: SIPA/Scanpix

"Mēs lūdzam, lai Dievs mums dod savu svētību," savos sociālajos tīklos toreiz rakstīja Jordānijas troņmantnieks. "Esmu pateicīgs manai dārgajai ģimenei par sirsnīgo atbalstu un laba vēlējumiem."

Par dēla saderināšanos publiski izteicās arī karaliene Ranja: “Nebiju domājusi, ka manā sirdī var būt tik daudz prieka! Apsveicu savu vecāko dēlu princi Huseinu un viņa skaisto līgavu Radžvu."

Foto: SIPA/Scanpix

Radžva al Saifga ir Saūda Arābijas uzņēmēja Khalida al Saifa meita, kurš ir Al-Saif uzņēmumu grupas izpilddirektors. Meitene studēja Saūda Arābijā un pēc tam Kalifornijas Modes dizaina un tirdzniecības institūtā (FIDM).

Interesanti, ka 2022. gadā saderinājās arī Huseina māsa, 25 gadus vecā princese Imana. Viņas izvēlētais bija Venecuēlas iedzīvotājs, finansists Džamils ​​Aleksandrs Tarmiotis. Taču viņu kāzu datums vēl nav paziņots.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu