Nelaiķes pasūtītā deja lauž bēru tradīcijas un šokē sērotājus (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

Kāda sieviete, kura bija rūpīgi izplānojusi savas bēres, atvadu dienā izvadītājiem sagādāja pārsteigumu, raksta BBC.

Tā bija zibakcijas deja "Queen" dziesmai "Another One Bites the Dust", ko izpildīja varietē dejotājas. 

65 gadus vecā Sandija Vuda no Bristoles nomira no mēles vēža 19. septembrī un bija viena no desmitiem tūkstošu cilvēku, kas septiņdesmitajos un astoņdesmitajos gados saslima ar C hepatītu pēc inficētu asiņu ievadīšanas.

"Viņa bija unikāla, tāpēc atstāja pasauli tā, kā viņa tajā dzīvoja," sacīja labākais draugs Sems Raalls, kurš palīdzēja piepildīt aizgājējas vēlmi par zibakciju. "Visi ir skumji un sēro, jo viņas vairs nav, bet tas nenozīmē, ka viņas pēdējai dienai bija tādai jābūt."

Sems piebilda, ka "visgrūtākais bija atrast dejotājus, kas to darītu", jo daudzi teica, ka viņiem šī ideja nav "ērta". Taču grupas Flaming Feathers direktore Klēra Fipsa piekrita veikt šo darbu, atzīstot, ka viņi "nekad nav dejojuši bērēs": "Mums bija jāizliekas, ka esam daļa no viesiem, kur cilvēki raud un sēro, un tad piecelties, novilkt mēteļus un sākt kustības. Bija patiešām patīkami darīt kaut ko savādāku."

Lai gan sākotnēji pūlis pasākumā šķita šokēts un viens vīrietis pat “atteicās skatīties”, deju kolektīva vadītāja un izpildītāja Klēra stāsta, ka bērinieki drīz pievienojās.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu