Sestdienas horoskops: 14. janvāris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Alena Ozerova/Shutterstock

Horoskopi sestdienai, 14. janvārim.

AUNS

Ģimenes cilvēkiem jautras izklaides kopā ar tuviniekiem un draugiem. Vari doties dabā, laisties no kalna ar slēpēm vai ragaviņām, tā ka vaigi metas sārti. Brīvajām sirdīm iespējama liktenīga tikšanās.

VĒRSIS

Baudi dzīvi, jo sirdī taču esi nedaudz mākslinieks un bohēmists. Pastaiga dabā un intelektuālas sarunas vakarā pie kamīna ir tieši tas, kas vajadzīgs, lai vairotos optimisms.

DVĪŅI

Vislabākā atpūta ar jautrā kompānijā ar draugiem vai dodoties nelielā izbraucienā. Vari noīrēt savējiem atpūtas namiņu ar gleznainu ziemas ainavu aiz loga.

VĒZIS

Pirmajā vietā ģimene. Prieks no kopīga pasākuma, izbrauciena vai garāka pārgājiena pa ziemīgajām dabas takām. Ja sirds brīva, tad tajā vai iespīdēt kāds draisks saulstariņš.

LAUVA

Ģimenes cilvēkiem daudz darīšanu ar radiņiem: jāpalīdz bērniem vai vecākiem, arī jāvelta laiks otrajai pusītei. Brīvajiem ļaudīm derētu padomāt, cik nopietnām attiecībām patlaban esi gatavs.

JAUNAVA

Dažādas jautras izklaides ar ģimeni un draugiem. Savukārt brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt intriģējošu tikšanos. Tālākais – tavās rokās: vai tikai piedzīvojums... vai kāzu valsis.

SVARI

Prieks no neliela ceļojuma – vienalga vai kopā draudzīgā ģimenes lokā vai divvientulībā ar mīļoto. Jauni iespaidi priecēs un dos jaunas tēmas sarunām.

SKORPIONS

Izbaudi brīvdienas rāmo ritmu – kārtīgi izgulies, palutini sevi ar brokastīm gultā, pēc tam apmeklē pasākumus, ļaujies romantikai. Lielisks garastāvoklis un pozitīvas emocijas.

STRĒLNIEKS

Jāatpūšas no aktīvās rosības. Lai šīs sestdienas rīts sākas ar savu laisko brīvdienas šarmu, pēc tam sīki saimniecības darbi, bet vakarā saviesīga pasēdēšana šaurā draugu lokā.

MEŽĀZIS

Svarīgi attiecību jautājumi. Kādam no sirds jāizrunājas ar mīļoto, lai nebriest konflikts; kādam jāizrunājas ar draugiem, lai atrisinātu pārpratumu. Galvenais – atklātas sarunas.

ŪDENSVĪRS

Aizbrauc kaut kur izvēdināt galvu: sniegotā dabā, pastaigā gar jūras krastu, uz nomaļu atpūtas namiņu... Svarīga arī sirdslietu tēma – kaislības dzirksteļos un sniegs daudz prieka.

ZIVIS

Šodien palutini sevi, darot to, kas sagādā prieku. Mazliet parosies mājas saimniecībā, satiecies ar draugiem, apmeklē kultūras pasākumu. Iespējams, jārisina arī kādi svarīgi ģimenes jautājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu