Svētdienas horoskops: 15. janvāris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: vm2002/Shutterstock

Horoskopi svētdienai, 15. janvārim.

AUNS

Sirsnīgas emocijas un optimismu sniegs saziņa ar draugiem. Varbūt saņemsi kādu labu padomu, kas lieti noderēs jaunajā darba nedēļā. Kāds dzirdēs sirsnīgus simpātiju apliecinājumus.

VĒRSIS

Svarīga attiecību tēma: kādam ugunīgas kaislības, kādam viss pēc principa: „kas mīlējas, tas ķīvējas”. Neiesaisties strīdā, lai par katru cenu pierādītu kādu paša iedomātu, savu taisnību.

DVĪŅI

Vajag darīt to, kas sagādā prieku vai vispār nedarīt neko – gulēt sofā un skatīties labu filmu. Jāatpūšas, jo jaunā nedēļa atkal nāks ar gūzmu steidzami risināmu jautājumu.

VĒZIS

Rūpes par ģimeni un ikdienišķie saimniecības darbi. Savukārt brīvajiem ļaudīm piemērots brīdis, lai domātu par nopietnu attiecību veidošanu. Var rasties iespējas satikt savu īsto cilvēku.

LAUVA

Ģimenes cilvēkiem diena kopā ar savējiem. Ja ir bērni, tad jāatbalsta viņi gan darbos, un varbūt arī... nedarbos. Ja sirds brīva, tad iespējama intriģējoša iepazīšanās.

JAUNAVA

Ļoti svarīga privātā dzīve. Šodien dažādi notikumi var sagriezties kā sniegpārslas putenī. Jāgādā gan par saticību, gan romantiku un noteikti vajag dalīties ar savām domām un sajūtām.

SVARI

Vislabāk jutīsies ar savējiem. Ja arī viņi sadara kādas blēņas, ātri piedosi, samīļosi un pat palutināsi. Brīvajiem ļaudīm iespējas satikt kādu, ar ko doties tālāk aizraujošos dzīves piedzīvojumos.

SKORPIONS

Nesteidzīga diena: nedaudz romantikas, nedaudz bohēmas, intelektuālas sarunas ar domubiedriem – un jauno nedēļu varēsi sākt ar jauniem spēkiem un pozitīvu enerģiju.

STRĒLNIEKS

Būsi sabiedrības dvēsele – optimists, kurš spēj gremdēties gan praktiskās, gan intelektuālās sarunās. Draugi tevi mīl un ciena, tikai nevajag jaukt draudzību un naudas lietas.

MEŽĀZIS

Jāatpūšas, jāpadomā par svarīgo, jāizveido plāns jaunajai darba nedēļai. Var gadīties, ka draugi vai paziņas aicina kaut kur doties, bet diez vai ir vērts – tikai lieki iztērēsi laiku un enerģiju.

ŪDENSVĪRS

Prieku sagādās izbrauciens vai sportiskas aktivitātes dabā. Kopā ar ģimeni, mīļoto cilvēku, labiem draugiem. Atkal un atkal pārliecināsies, ka tev līdzās ir brīnišķīgi cilvēki.

ZIVIS

Būsi ieplānojis dažādas pārmaiņas mājas dzīvē, sākot ar mēbeļu pārbīdīšanu, interjera uzlabojumiem un beidzot ar paziņojumu mājiniekiem, ka: „Tagad būs tā!” Tavas ieceres tiks atbalstītas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu