2022. gads bija liels pārmaiņu gads uzņēmumam “Twitter”. Par tā vadītāju kļuva ekscentriskais biznesmenis Īlons Masks. Pēdējie mēneši pierādījuši, ka Masks savā “ģeniālajā vadībā” ir radījis lielu nepatiku pret sevi, un, ļoti iespējams, tieši “Twitter” iegāde ir ievadījusi Maska ceļu pretim lejupslīdei.

Par Īlonu Masku ir dzirdēts daudz - “biznesa ģēnijs”, “revolucionārs vizionārs” un “uzņēmējs ar maģisku ķērienu”. Iespējams, ka tieši šāds cilvēks arī bija nepieciešams stagnējošajam “Twitter”, kuru vadīja (nosacīti gan) Džeks Dorsijs, kurš paralēli darbojās savā otrā uzņēmumā “Block”. Tādējādi Dorsija funkcijas pildīja viņa vietnieki. Jau bija radies iespaids, ka “Twitter” potenciāls netiek izmantots un kompānija vienkārši stagnē.

2022. gada aprīlī kļuva zināms, ka Masks iegādāsies 9,2% “Twitter” akciju, kļūstot par kompānijas lielāko akcionāru. Turklāt Maskam tika piedāvāts arī uzņemties vadību pār “Twitter”, ko ar palielu vilcināšanos Masks arī izdarīja, kļūstot par jauno “Twitter” priekšnieku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X