Lieckalniņa par Tinderi, seksu un Latvijas šarmantajiem vīriešiem (7)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

Kopš tika šķirta viņas laulība, personības trenere Anna Lieckalniņa par notikumiem personīgajā dzīvē ir diezgan noslēpumaina. Par to liecina raidījuma "Kad satiekas viņš un viņa" saruna ar Valdi Melderi. 

Anna atklāj, ka galvenās attiecības viņas dzīvē šobrīd ir ar nepilnus četrus gadus veco meitiņu, turklāt pandēmija arī ir atstājusi savu nospiedumu. Tālāk sarunā tiek uzzināts, ka Anna nemaz Tinderī neesot, kaut gan esot bijuši divi profili - viens viltus ar segvārdu "Gerda" un otrs pārdošanas nolūkos. 

Taču kā ir ar vīriešiem? Uz to Anna atjoko, ka labprāt ņemtu pašu Melderi, kurš esot viens no retajiem gudrajiem un šarmantajiem Latvijas vīriešiem. Bet ja nopietni, šādi tādi randiņi jau esot bijuši pa šo laiku. 

Vai vīrišķo enerģiju var uztrenēt - Annas prāt, nē, vai nu tā ir vīrietim, vai tās nav. Ja nav, tad pie kāda vīrieša mentora tas jāmācās. 

"Redzi, agrāk es biju atvērtāka, taču tagad esmu tādā vecuma posmā, ka jaunus cilvēkus dzīvē vairs īpaši negribu ielaist. Man ir draugi, kas tādi ir jau 20 gadus, tik daudz kopā piedzīvots – gan cilvēciskā nozīmē, gan arī ar dažādām mīlestības izpausmēm. Pēc šķiršanās es iepazinu dažādus cilvēkus, bet nu liekas, ka man pietiek. Pārbaudītās vērtības ir tās, pie kurām pieturēšos."

Vai veca mīlestība nerūs? "Jā, kaut kas tāds," atbild Anna. 

Vai čalim, kuram nav nekādas cerības, var tomēr, esot blakus visu laiku kādā brīdī piekļūt sirdsdāmai? "Ir tādi čaļi, kas nav manā gaumē. Kuriem esmu pat teikusi, ka tikai kā brālis, ģenētiku apmānīt nevar utt. Bet čali tāpat tur buru. Bet tā ir leģenda, es domāju, ja tev tas vīrietis nepatīk, tu arī iedzērusi ar viņu nekur neiesi," uzskata Anna. 

Vairāk lasi 1188.lv.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu