“SPAR” tīkls atvērs vēl 24 veikalus visā Latvijā. Kur tie atradīsies? (17)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
“SPAR” tīkla veikals. Ilustratīvs attēls.
“SPAR” tīkla veikals. Ilustratīvs attēls. Foto: Edgars Pohevičs

Starptautiskais mazumtirdzniecības veikalu tīkls “SPAR” paplašina darbību Latvijā un jau tuvākajos mēnešos atklās vēl 24 tirdzniecības vietas. Ceturtdien, 26. janvārī, tiks atklāts veikals Rēzeknē, Kosmonauta ielā 11. Jau pavasarī esošo veikalu skaitu papildinās vēl 23 tirdzniecības vietas visā Latvijā, tajā skaitā arī Rīgā. “SPAR Latvija” veikalos ir pieejams plašs preču sortiments, tai skaitā gan beķereja, gan svaigās gaļas tirdzniecības zona.

“Pērn veiksmīgi uzsākām darbu Latvijas tirgū ar pirmajiem veikaliem, kas pamazām nostiprina savas pozīcijas. Šogad plānojam turpināt straujāku attīstību un jau gada pirmajā pusē atvērt vismaz 24 tirdzniecības vietas ar “SPAR” zīmolu. Patlaban mūsu veikali darbojas Saldū, Liepājā, Cēsīs un Daugavpilī, bet tuvākajā laikā pārklājums būs visos valsts reģionos. Plānoto veikalu platības – no 65 līdz 400 m². Esam gandarīti, ka pirmie veikali būs arī galvaspilsētā, savukārt rēzekniešus aicinām veikalu apmeklēt jau tā atvēršanas dienā, tādējādi saņemot īpašus piedāvājumus,” stāsta “SPAR Latvija” valdes priekšsēdētājs Andris Vilcmeiers.

Līdzīgi kā esošajos zīmola veikalos Saldū, Liepājā, Cēsīs un Daugavpilī, arī nākamajās tirdzniecība vietās “SPAR” produkcija veidos aptuveni 20% no pieejamā sortimenta. Veikala plauktos atradīsies gan zīmola ekonomisko, gan premium, bio un eco līniju produkti – bakalejas preces, kafija un tēja, dažādi dzērieni, saldumi, konservēti produkti, kā arī nepārtikas preces. Tāpat veikalos varēs iegādāties preces no Baltijas iecienītākajiem ražotājiem un zīmoliem, kā arī svaigus produktus no vietējiem Latvijas uzņēmumiem.

Klientu galvenie ieguvumi, iepērkoties “SPAR” tīkla veikalos Latvijā, ir patīkama iepirkšanās vide, augsta kvalitātes apkalpošana, svaigi produkti un konkurētspējīgs piedāvājums. Papildus tam “SPAR” iesaistās un atbalsta vietējo kopienu savu veikalu lokācijas vietās. Piemēram, Saldus veikalā sadarbībā ar Jāņa Rozentāla Saldus vēstures un mākslas muzeju atrodas Rozentāla veidotās skices, savukārt Liepājas veikalā viena no sienām veltīta Liepājas koncertzālei “Lielais Dzintars”, kur iespējams atrast arī jaunāko kultūras dzīves afišu.

Rēzeknē tiks atvērts vidēja izmēra piemājas veikals (265 m²) ar visām ikdienā nepieciešamajām precēm, kurā atradīsies arī beķereja un svaigās gaļas tirdzniecības zona. Veikalā kopumā strādās pieci darbinieki.

“Tirgus situācija nav vienkārša – globālie izaicinājumi ietekmē lokāli iedzīvotājus un viņu pirktspēju, tomēr raugāmies uz izaugsmi pozitīvi un turpinām darboties savu uzstādīto mērķu virzienā. Mūsu plāns ir Latvijā piecu gada laikā atvērt vismaz 200 veikalus. Ticam, ka ar “SPAR” starptautisko pieredzi vairāk nekā 90 gadu garumā, spējam ienest jaunas vēsmas Latvijas mazumtirdzniecības jomā un sniegt šajā nozarē jau strādājošiem uzņēmējiem jaunas iespējas, palīdzot viņiem sakārtot un attīstīt biznesu,” saka A. Vilcmeiers.

“SPAR” ir pasaulē vadošā autonomā pārtikas mazumtirdzniecības ķēde. Uzņēmums uzsāka darbību 1932. gadā ar vienu veikalu Nīderlandē, savukārt patlaban tīklā darbojas vairāk nekā 13 600 veikali 48 pasaules valstīs, ik dienas apkalpojot 14,5 miljonus klientu. 2021. gadā SPAR tīklam tika pievienoti 840 jauni veikali un sasniegts 41,2 miljardu eiro apgrozījums.

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu