"Es jau redzu, kura te ir tā pļāpa" jeb kā Velsas princis mīlīgi ķircina Ketrīnu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SIPA/Scanpix

"Šeit notiek pārāk liela pļāpāšanas! Vajag mazliet paātrināt tempu. Es jau redzu, kas te ir tā pļāpa!" Velsas princis rotaļīgi paķircināja savu sievu, Velsas princesi, kad viņi bija ieradušies pārtikas bankā Vindzorā, lai sasaiņotu pārtikas paciņas grūtībās nonākušām ģimenēm.

Princis Viljams (40) un viņa sieva (41) šorīt apmeklēja "Windsor Foodshare", lai uzzinātu, kā organizācija nodrošina ar pārtikas pakām grūtībās nonākušās ģimenes.

Tāpat viņi arī palīdzēja šķirot ziedojumus un sagatavot pakas ģimenēm. Viljamam tika uzticēts iepirkumu saraksts, lai palīdzētu izvēlēties preces četru cilvēku ģimene, savukārt Keitai tika lūgts sašķirot konservus un iepakotas pārtikas preces pēc derīguma termiņa.

Foto: SIPA/Scanpix

Abi ar uzdevumu tika veiksmīgi galā un izrādīja interesei procesā. Darbošanās laikā Ketrīna uzdeva brīvprātīgajiem daudz jautājumu, uz ko Viljams reaģēja ar ķircinošu aizādījumu: "Šeit notiek pārāk liela pļāpāšanas! Vajag mazliet paātrināt tempu! Es jau redzu, kas te ir tā pļāpa!"

Foto: SIPA/Scanpix

Princese izskatījās eleganti savā "Hobbs London Tilda" fuksijas krāsas mētelī, ko viņa apvienoja ar tādas pašas krāsas "Hobbs" džemperi un elegantām melnām biksēm.

Foto: EPA/Scanpix
Foto: EPA/Scanpix
Foto: Reuters/ScanPix
Foto: Reuters/ScanPix
Foto: Reuters/ScanPix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu