Nežēlīgais modeļu bizness jeb kāpēc apstādināja igauņu miljonāra meitas karjeru? (5)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: "TikTok"

Itālijas modeļu aģentūra atteikusi un aizsūtījusi atpakaļ mājās igauņu modeli, kura izrādās arī ietekmīga uzņēmēja, miljonāra meita. Sāpīgākais, ka iemesls minēts visai tiešs - "atbrīvojies no pinnēm un laipni lūdzam atpakaļ".

Miljonāra igauņu uzņēmēja Armīna Karu jaunākā meita Kati sociālajos tīklos ievietojusi video, kuros redzama viņas sejas ādas problēma jeb akne. Arī savā jaunākajā TikTok videoklipā viņa atklāti pastāsta, ka Itālijas modeļu aģentūra viņu lūdza tomēr lidot mājās: "Es zināju, ka viņi nav apmierināti ar manu izskatu..."

@kati_karu Why aren’t skin problems tolerated by the fashion industry, if modeling is an all inclusive thing? There’s actually a logical reason! #acne #skinproblems #modeling #modelingindustry #allinclusive #inclusive #acnejourney ♬ original sound - katikaru

Pinnes (akne) ir ne tikai kosmētisks defekts, kas nereti liek novērsties no sava atspulga spogulī. Šīs slimības ārstēšanai ir nepieciešama īpaša un profesionāla pieeja.

Nepilnība ir delikāts temats modeļu biznesā

"Pirmās pumpas un hormonālās pūtītes uz manas sejas sāka parādīties apmēram pirms četriem gadiem," atceras Kati, norādot, ka viņai regulāri ir problēmas ar sejas ādu. "Biju pie kosmetologiem, lai veiktu kopšanas procedūras, dzēru arī kontracepcijas tabletes, kurām vajadzēja palīdzēt pret pūtītēm, bet situācija tikai pasliktinājās," raksta limon.postimees.ee.

Pagājušajā vasarā dermatologs Kati izrakstīja antibiotiku kursu, pēc kura sejas krāsa tomēr ievērojami uzlabojās. Taču pēc diviem mēnešiem pūtītes atkal parādījās.

"Biju pie dermatologa, veicu asins analīzes, pārtikas nepanesības testu, lai noskaidrotu, vai pinnes nav izraisījis iekaisums vai kas cits," par savu cīņu stāsta Kati, piebilstot, ka vienmēr centusies ēst veselīgu pārtiku, daudz dzert ūdeni un ēst tikai tos produktus, kas neaizsprosto poras un nekaitē sejas krāsai.

Kati neslēpj, ka viss notiekošais ir ļoti iedragājis viņas pašapziņu. "Modeļu biznesā pinnes un sejas ādas nepilnības ir delikāts temats. Ir ļoti grūti būt par modeli, ja uz sejas ir pinnes. Tas lielā mērā ir saistīts ar to, ka konkurence starp modeļiem ir ļoti sīva, un, ja zīmolam ir izvēle starp modeli ar tīru sejas ādu un modeli ar nelielām problēmām, var nojaust, kurš tiks izvēlēts, viņa skaidro. "Es nekādā gadījumā nenosodu šo uzvedību, jo tā ir pamatota."

Foto: "TikTok"

Pateicas par atbalstu un cer uz modeles darbu

Tā kā modelēm vienmēr jābūt perfektām, Keti atzīst, ka sākotnēji par savu cīņu ar pinnēm sociālajos tīklos nesteidzās runāt - viņai bijis kauns: “Es ilgi domāju, vai ir vērts atklāti runāt par savu problēmu. Un es nolēmu, ka man tas ir vajadzīgs. Un viņa kļuva daudz drosmīgāka un pārliecinātāka. Šodien es vairs neuztraucos par pinnēm."

Kati atzīmē, ka no sekotājiem viņa saņēma daudz pozitīvu un patīkamu atsauksmju. TikTok ievietotajā videoklipā Kati stāsta, ka Itālijas modeļu aģentūra viņai teica, ka parādīšanās klientu priekšā ar pūtītēm nenāktu par labu viņas modeles tēlam: "Viņi teica, ka mana labā viņi mani sūtīs mājās, lai atveseļotu sejas ādu. Esmu ļoti pateicīga savai aģentūrai un aģentam par visu, ko viņi ir darījuši līdz šim, un es zinu, ka viņi man novēl to labāko.

Kati atzina, ka sākumā bijusi ļoti noraizējusies: "Protams, kad gadās neveiksmes, viss apkārt šķiet skumji un negatīvi. Bet tā tam vajadzētu būt. Ticu, ka man izdosies saārstēt seju un varēšu atkal strādāt par modeli.”

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu