Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Edgars atklāti par seksu suņa kostīmā. Kā tas īsti notiek? (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TV3

Raidījumā "Dziļi ar Džili" viesojas Edgars Griškevičs - Woff, kurš ir nedaudz neparastā izskatā - saģērbies ādas drēbēs ar suņa masku. Kā izrādās, viņa fetišs ir neparasts - sekss suņa kostīmā. 

Tas jau sešus gadus ir viens no Edgara fetišiem, jo, viņa vārdiem izsakoties, parasts sekss ir garlaicīgs. "Es sāku meklēt citas lietas, ar ko gūt baudu. Un šādā veidā es atradu sevi puppy play," stāsta Edgars. 

Kāpēc tieši suns? "Cilvēki bieži domā, ka esmu iedomīgs un dusmīgs, bet es vēlējos citādu sev tēlu. Domāju, ka suns ir mīlīgs. Ja citiem cilvēkiem tas šķiet atbaidoši, man tas šķiet mīļi. 

"Iejūtoties citā tēlā, tu vari vairāk dominēt pār otru. Ja ir maska - ciešāks vienmēr būs acu kontakts. Un, ja vajag, var arī paskūpstīties," par seksu suņa tērpā runā Edgars. "Viens no maniem kinky* ir arī baltas zeķes kājās. Tikai baltas vai nekādas. Arī partnerim. Ja būs melnas, zeķes būs jānovelk."

*Kinky - iesaistīšanās vai iejušanās neparastai seksuālai uzvedībai.

Vai Edgaram vairs parasta seksa nav? "Pārsvarā es cenšos šādā tēlā, bet, ja maskas nav līdzi, tad ir vismaz baltas zeķes. Tas man sniedz papildu baudu," stāsta Edgars. "Kad esmu šajā tēlā, es nerunāju - es vienkārši skatos. Seksa laikā ir, jā, balss, riešana. Arī nikna. Gadās arī, ka ir košana, skrāpēšana un žņaugšana."

Kāpēc? "Es jūtos brīvs šajā tēlā. Savā tēlā esmu saspringts, ikdienā nesmaidu, bet te jūtos brīvs."

Vīrietis neslēpj – viņš saskāries arī ar pilnīgu neizpratni. “Ir diezgan grūti cilvēkiem ieskaidrot, kas un kā, un domā, ka man putni galvā.” Taču ar naidu, piemēram, sociālajos tīklos, gan nav saskāries. “Varbūt viņiem bail man rakstīt,” nosmej Edgars.

Ikdienā Edgars strādā par bārmeni, rosās svingeru klubā, kur veic klientiem masāžas, arī liekot lietā BDSM atribūtus.

Foto: Publicitātes foto
Foto: TV3

Lai gan augstskolā ieguvis diplomu uzņēmējdarbībā, dzīvē Edgaru tas nav aizrāvis, viņš pilnveidojies fetiša un masāžu jomā, kas līdztekus darbam bārā viņam nodrošina ienākumus. 10 minūšu privātā masāža pie Edgara maksā 50 eiro. “Liekas, ka tas ir kaut kāds kosmoss, bet ir cilvēki, kas tās desmit minūtes nemaz neiztur. Manuprāt, tas ir ekskluzīvs piedāvājums. Man liekas, ka masieris-suns nav katrs otrais,” spriež Edgars.

Runājot par savu seksuālo orientāciju, Edgars sevi neuzskata ne īsti par geju, ne īsti par biseksuāli. “Ja man cilvēks patīk, man ar viņu ir labi, viņš var būt i vīrietis, i sieviete,” viņš saka. Tomēr vairāk priekšroku dod vīriešiem, “jo viņus var nolikt pie vietas”. Ar sievietēm esot grūtāk. “Viņas vēl pretī runā…”

Pilnu interviju "Dziļi ar Džili" skaties te.  

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu