Jauns pārvērtību šovs “Restarts”

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TV3 publicitātes

28. martā pirmizrādi piedzīvos jauns TV3 pārvērtību raidījums “Restarts”, ko varēs skatīt otrdienu vakaros plkst. 21.45. Tajā redzēsim astoņus drosminiekus, kuri piekrituši kameru priekšā ļauties pārmaiņām attieksmē, fiziskajā labsajūtā un ārējā izskatā. To īstenot palīdzēs zinošu un kompetentu speciālistu komanda – dzīvesveida koučs Dana Gulbe, uztura speciāliste Anna Rozīte, stiliste Laura Valuta un trenere Zanda Zariņa-Rešetina.

Ja gadu mija tradicionāli ir laiks, kad daudzi no mums aizdomājas par jaunā gada mērķiem un apņemšanos, tad martā daļai no mums apņemšanās jau ir izgāzušās un šķiet, ka trūkst enerģijas. Pavasaris vēl nav sācies, diētas nepalīdz, jūtamies noguruši, rokas nolaidušās un neko negribas. Tāpēc talkā nāk jaunais pārvērtību raidījums “Restarts”, lai parādītu, ka, ieviešot savā ikdienā pavisam vienkāršas izmaiņas, ir iespējams savā dzīvē radīt pozitīvas pārmaiņas.

“Šis projekts dod iespēju kā dalībniekiem, tā skatītājiem paskatīties uz savu ikdienu un ieradumiem no malas un ļaut pieredzējušiem speciālistiem palīdzēt ļauties pārmaiņām, kuras sirdī gribējās jau sen. Soli pa solim, strukturēti un ar atbalstu ikviens dalībnieks iegūst noderīgu un praktisku programmu, kuru varēs turpināt arī ilgi pēc mūsu tikšanās. Ticu, ka arī skatītājs, apkopojot visus ieteikumus varēs daudz pārliecinātāk un skaidrāk virzīties uz laimīgāku sevi,” uzsver stiliste Laura Valuta.

Pārvērtību dalībnieku vidū redzēsim trīs bērnu mammu ar mazu zīdainīti mājās pēc smagas operācijas, arī jaunu sievieti, kas viena pati audzina mazu puisīti, un darbu jūrā "pazaudējušos" vīrieti. Tāpat dalībai raidījumā piekritusi maiņu darbu strādājoša medmāsa ar pilnas slodzes ģimenes dzīvi, mamma, kuras dzīves ritmu regulē bērniņš ar īpašajām vajadzībām, un divu bērnu tēvs, kuram enerģijas baterija ir gandrīz tukša, tādēļ nolēmis ko vairāk uzzināt par veģetāro pasauli. Dalībnieki ir ļoti motivēti savā dzīvē ko mainīt un ir gatavi uzņemt raidījuma ekspertu zināšanas, padomus un norādījumus.

“Darbs ar sevi ir grūtākais darbs pasaulē, tāpēc apbrīnoju mūsu projekta dalībniekus, kuri ir ceļā uz restartu, ir gatavi mainīties un ieviest jaunus ieradumus ikdienā, kas nav nemaz tik vienkārši. Man ir liels prieks būt daļai no komandas, kas var palīdzēt ceļā uz foršāku, enerģijas un dzīvesprieka pilnu dzīvi!” uzsver uztura speciāliste Anna Rozīte.

Foto: TV3 publicitātes

Raidījuma ekspertes atbalstīs dalībniekus, lai palīdzētu viņiem sasniegt viņu mērķus. Dzīvesveida koučs Dana Gulbe palīdzēs atkal iemīlēt sevi un saprast, ko katrs no dalībniekiem patiesi vēlas, uztura speciāliste Anna Rozīte iemācīs uzlādēties no tā, ko mēs ēdam, stiliste Laura Valuta palīdzēs uzplaukt ārēji jaunā veidolā, bet trenere Zanda Rešetina atgriezīs ķermenī enerģiju.

Ko raidījuma dalībnieki paņems no uzzinātā savai turpmākajai dzīvei un pārvērtīs regulāros ieradumos? To redzēsim jau pavisam drīz! Skaties jauno pārvērtību šovu “Restarts” no 28. marta otrdienās plkst. 21.45 kanālā TV3 un iedvesmojies pozitīvām pārmaiņām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu