Princis Harijs sāk tiesas cīņu ar "Daily Mail"; karalis Čārlzs III izvairās tikties

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters / Scanpix

Saseksas hercogs, princis Harijs negaidīti ieradies Londonā uz tiesas sēdi, kurā izskatīs apsūdzību pret "Daily Mail" izdevēju par iespējamo privāto telefonsarunu noklausīšanos un to satura ļaunprātīgu izmantošanu. 

Kā raksta Telegraph, Lielbritānijas karalis Čārlzs III esot "pārāk aizņemts", lai tiktos ar dēlu viņa vizītes laikā Londonā. Tikšanās atteikta, lai gan karaļa vizīte Francijā, kurai bija jāsākas pirmdien, tika atcelta trīs dienas iepriekš. Tomēr zināms, ka Lielbritānijas karalis Čārlzs III trešdien ieradīsies Vācijā savā pirmajā valsts vizītē kopš kļūšanas par monarhu. Vizīte ilgs trīs dienas, un tās laikā ir paredzēta viņa uzruna Vācijas parlamentam un tikšanās ar ukraiņu bēgļiem.

Princis Harijs nedēļas nogalē atlidoja no Kalifornijas uz Londonu, lai piedalītos četras dienas ilgajā tiesā.  Prasība iesniegta saistībā ar privāto datu nelikumīgu izmantošanu, autortiesību un datu aizsardzības likuma pārkāpumu. Tiesas sēdē viņam izteikt atbalstu ieradās sers Eltons Džons, Deivids Fērnišs un baronese Dorēna Lorensa.

Foto: EPA/Scanpix
Foto: EPA/Scanpix
Foto: Reuters / Scanpix
Foto: Reuters/ScanPix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu