"Indexo" akcionāri ievēlējuši jaunu padomi (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
IPAS INDEXO Valdes priekšsēdētājs Valdis Siksnis
IPAS INDEXO Valdes priekšsēdētājs Valdis Siksnis Foto: Publicitātes foto

Ieguldījumu pārvaldes uzņēmuma "Indexo" kārtējā akcionāru sapulcē ceturtdien izlemts par 300 000 personāla opciju izlaišanu, kā arī nolemts veikt jaunu akciju emisiju un ievēlēta jauna uzņēmuma padome, teikts "Indexo" paziņojumā biržai "Nasdaq Riga".

Akcionāri apstiprināja 2022.gada 24.marta "Indexo" personāla opciju izlaišanas noteikumu jauno versiju un apstiprināja "Indexo" personāla opciju programmas otrajā posmā 300 000 personāla opciju izlaišanu.

Tādējādi apstiprināta "Indexo" pamatkapitāla palielināšana par 300 000 eiro, emitējot jaunas akcijas, kuras tiks izmantotas apmaiņai pret personāla opcijām personāla opciju programmas otrā posma ietvaros.

Tāpat akcionāri atbalstīja jauno emitēto akciju sekundārās emisijas veikšanu robežās no 410 000 līdz 475 000 jauno emitējamo dematerializēto uzrādītāja akciju.

Akcionāri apstiprināja jauno emitējamo dematerializēto uzrādītāja akciju iekļaušanu un tirdzniecības sākšanu "Nasdaq Riga" Baltijas regulētajā tirgū Baltijas oficiālajā sarakstā.

Līdz ar to akcionāri atbalstīja "Indexo" pamatkapitālu palielināšanu robežās no 410 000 eiro līdz 475 000 eiro, emitējot jaunas dematerializētas uzrādītāja akcijas ar vienas jaunās emisijas akcijas pārdošanas cenu robežās no 14,5 eiro līdz 17,5 eiro, ieskaitot akcijas nominālvērtību viena eiro apmērā un akciju emisijas uzcenojumu robežās no 13,5 eiro līdz 16,5 eiro.

Tāpat akcionāru sapulcē esošie padomes locekļi tika atsaukti no amata un ievēlēta jauna padome.

No amata atsaukti visi esošie "Indexo" padomes locekļi - Toms Kreicbergs, Valdis Vancovičs, Renāts Lokomets un Svens Dinsdorfs, un par padomes locekļiem uz pieciem gadiem, nosakot pilnvaru termiņa sākumu 2023.gada 30.martā, ievēlēti Vancovičs, Lokomets, Dinsdorfs, Ramona Miglāne un Ivita Asare.

Par padomes locekļa amata pienākumu pildīšanu katram padomes loceklim noteikta atlīdzība 500 eiro apmērā par katru sapulci, kurā persona ir piedalījusies.

Par "Indexo" revidentu 2023.gada pārskatu revīzijai atbilstoši iesniegtajam piedāvājumam ievēlēta SIA "PricewaterhouseCoopers", un kopējā atlīdzība revidentam par 2023.gada pārskatu revīzijas veikšanu noteikta līdz 109 263 eiro ar pievienotās vērtības nodokli.

"Indexo" pamatkapitālu veido 3 568 511 akcijas viena eiro nominālvērtībā.

Jau vēstīts, ka "Indexo" pagājušajā gadā strādāja ar auditētajiem zaudējumiem 1,271 miljona eiro apmērā pretstatā peļņai gadu iepriekš.

"Indexo" izveidota 2017.gadā. Pēc "Nasdaq Riga" publicētās informācijas, "Indexo" lielākie akcionāri ir Henrikam Karmo piederošā SIA "Perfect Match" ar 8,44% un Valdim Siksnim piederošā SIA "VSCAP" ar 6,45%. Pārējiem akcionāriem pieder mazāk nekā 5% "Indexo" akciju katram. "Indexo" akcijas ir iekļautas "Nasdaq Riga" oficiālajā sarakstā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu