Sveta par brīvajām attiecībām: man patīk meitenes, viņam arī - kāpēc nevaram visi kopā? (3)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TV3

Sarunu šova “Dziļi ar Džili” nākamā tēma ir brīvās attiecības, par kurām stāsta raidījuma varone Svetlana. Patiesībā sieviete pastāvīgās attiecībās ir jau vairākus gadus, bet tās nenosauksi par monogāmām! Kā tas īsti nākas? 

"Attiecības bez aizspriedumiem" - tā šo attiecību modeli dēvē Svetlana. Pirms četriem gadiem, kad Sveta satika savu tagadējo partneri, abi bija šķīrušies: "Kad satikāmies, mums vispār nebija doma būt attiecībās. Mēs kopā labi pavadījām laiku, un pēc kāda brītiņa, protams, parādījās mīlestība," stāsta Svetlana.

Foto: TV3

"Taču brīvība mums ir palikusi. Mēs abi saprotam, ka cilvēki vispār pēc dabas nav monogāmi. Kāpēc to attiecībās jāslēpj, ja var izbaudīt kopā? Mums ir vieglāk, jo es esmu biseksuāla. Man patīk meitenes, viņam patīk meitenes. Kāpēc to nevar izbaudīt kopā?"

Šādās attiecībās galvenais nosacījums ir – dara, ko grib, bet partnerim par to ir jāpastāsta. Ja kaut ko dara un nepastāsta, tā ir krāpšana. “Meli ir krāpšana,” strikti nosaka Svetlana. ​Viņas ieskatā lielāks pārkāpums ir meli, nevis tas, ka vīrietis pārguļ ar citu sievieti.

Foto: TV3

Jautāta, vai nevienā brīdī, kamēr draugs ir kopā ar citu sievieti, viņa neizjūt greizsirdību, Svetlana saka: "Ar greizsirdību ir interesanti. Tā ir, arī brīvās attiecībās. Bet mani greizsirdība uzbudina. Viņam atnākot mājās, es parādīšu, kur ir labākā sieviete. Rodas konkurence."

Kā stāsta Svetlana, svarīgs nosacījums, lai meitene, ar kuru pasākt ko kopīgu, patiktu abiem. Turklāt gaumes abiem diezgan sakrīt, tādēļ nav gadījies, ka nolūkotā dāma patīk tikai vienam.

Viņa pastāsta, kā praktiski notiek trešā cilvēka iesaistīšana mīlas rotaļās. Pēc tam, kad kopā ar klubā iepazīto meiteni viņi nokļūst mājās, ne uzreiz visi kopā metas gultā. Tiek spēlētas pieaugušajiem paredzētas spēles, piemēram, pudeles griešana vai kāršu spēle uz izģērbšanos. “Ļoti strādā.” Tad seko skūpstīšanās, un viss likumsakarīgi nonāk līdz guļamistabai.

Kāda šādām attiecībām ir perspektīva un vai viņi pieļauj domu par apprecēšanos? Svetlana atklāj, ka jā un ir saderinājusies - kāzas gaidāmas drīzumā!

Skaties pikanto sarunu raidījumu “Dziļi ar Džili” sestdienās pulksten 22 kanālā TV6, kā arī pirms ētera nākamās paaudzes televīzijā Go3.

https://play.tv3.lv/embed-video/svetlana-par-brivajam-attiecibam,clip-5359492?autoplayOnHover=true

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu