VIDEO Raidījums: Pasažiere pieķer šoferi, kurš regulāri devis bezmaksas biļetes (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pēc izskanējušās informācijas par kādu pasažieri, kurš autobusā saņēma nevis parasto biļeti, bet gan ar represētas personas atlaidi, lai gan bija maksājis pilnu cenu, ar Latvijas Televīzijas raidījumu "4. studija" sazinājās kāda skatītāja, kura piedzīvojusi līdzīgu situāciju.

Kristīne aptuveni mēnesi uz darbu regulāri brauc ar reģionālo autobusu. Pavisam nesen sieviete atklāja, kas patiesībā rakstīts viņas autobusu biļetēs. Izrādījās, ka viņa ir gan bārene, gan invalīde, gan daudzbērnu ģimenes māte, gan represētā.

Šoreiz krāpšanās ar biļetēm radījusi lielāku problēmu, jo ietekmējusi Kristīnes izredzes tikt pie biļešu naudas kompensācijas no darbavietas.

Viņa sacīja: "Tas ir loģiski, ka darbs to neatmaksās! Tad, kad es skatījos čekus, vienreiz es braucu kā invalīds, otrreiz kā daudzbērnu ģimene, tad es vēl biju represētais... visādi šitādi varianti! Par ko ir, protams, jāuzrāda dokuments! Bet, ja iekāptu kontrole, protams, nebūtu, ko uzrādīt, un es pati brīnītos, kas tas man par čeku."

Atklājot notikušo, nākamajā dienā Kristīne jau bija gatava, ka šoferis atkal izsniegs šādu biļeti. Apskatījusi, ka arī kolēģiem izsniegti tādi paši čeki, viņa ar ieslēgtu mobilā tālruņa kameru devusies pie šofera, kurš atbildējis: "Vai, es kļūdījos!"

Plašāk "4. studijas" sižetā!

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu