Pilnīgs absurds! Dzērājšoferis cenšas policistiem iestāstīt, ka pie stūres sēdējis suns (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Javier Brosch/Shutterstock

Ir dzirdēti daudzi un dažādi stāsti par dzērājšoferiem, kuri centušies dažādos veidos izbēgt no soda par braukšanu reibumā. Tiesa, kāds vīrietis ASV no soda centies izbēgt vēl neredzētā veidā.

Incidents noticis 13. maijā ap plkst. 23.30 Springfīldā, Kolorādo štatā. Vietējie policisti apturējuši autovadītāju, kurš vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 48 km/h, traucies ar 80 km/h.

Vīrietis centās apmainīties vietām ar suni, kurš atradās pasažiera sēdvietā. Tas viss noticis brīdī, kad likumsargi nākuši uz automašīnu skaidrot apstākļus. Policistiem pienākot pie automašīnas loga, vīrietis apgalvoja, ka viņš nav sēdējis pie stūres.

Turklāt brīdī, kad likumsargi prasīja, vai vīrietis ir lietojis alkoholu vai narkotikas, viņš metās bēgt. Tiesa, nekur tālu viņš nespēja aizmukt.

Pēc notveršanas vīrietis tika aizvests uz slimnīcu, kur viņam tika veikta medicīniskā pārbaude, savukārt vēlāk viņš tika aizvests uz cietumu. Vīrietim izvirzītas trīs apsūdzības - par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola vai narkotisko vielu ietekmē, par ātruma pārsniegšanu, kā arī pretošanos arestam.

Savukārt dzērājšofera četrkājainais draugs tika nodots autovadītāja paziņam, kamēr viņš atrodas apcietinājumā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu