Investēs divus miljonus eiro "Galerijas Centrs" attīstībā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
"Galerija Centrs". Mūsdienu ārskats.
"Galerija Centrs". Mūsdienu ārskats. Foto: Jānis Škapars/TVNET

Tirdzniecības centra "Galerija Centrs" attīstībā šogad investēs divus miljonus eiro, informēja kompānijas pārstāvji.

Cita starpā investīcijas iecerētas arī skandināvu modes un dzīvesstila zīmola "Arket" veikala izveidē, kas tiks atvērts šā gada nogalē.

Tirdzniecības centrā norāda, ka arī pērn "Galerija Centrs" attīstībā tika investēti aptuveni divi miljoni eiro, tostarp garšu un notikumu telpas "Burzma" izveidē.

Taujāti par jaunā zīmola veikala atvēršanas laiku, veikala platību un citām detaļām, "Galerija Centrs" pārstāvji plašāku komentāru nesniedza.

Šogad Rīgā tiks atklāts pirmais Ziemeļvalstu modes un dzīvesstila zīmola "Arket" veikals Latvijā.

Pirmais "Arket" zīmola veikals 2017.gadā tika atvērts Londonā, taču patlaban tas pārvalda 25 veikalus vienpadsmit valstīs Eiropā un Āzijā. "Arket" ietilpst Zviedrijas apģērbu mazumtirdzniecības kompānijas "Hennes and Mauritz" (H&M) grupā.

Saskaņā ar "Firmas.lv", "Galerija centrs" īpašnieks ir SIA "BH Galerija Centrs", kura īpašnieks ir Igaunijas "Northen Horizon Capital", kas pārvalda "Baltic Horizon Fund".

"BH Galerija Centrs" 2021.gadā strādāja ar 3,912 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 20% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas zaudējumi bija 1,977 miljoni eiro. "BH Galerija Centrs" reģistrēts 1996.gada oktobrī, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 10,877 miljoni eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu