Foto un Video "Šeit viņas nav. Iespējams, noticis noziegums." Justīnes meklēšanas rezultāti sestdien liek sliekties par labu citām versijām (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Justīne Reinikova.
Justīne Reinikova. Foto: No Valsts policijas rīcībā esošajiem materiāliem

"Viņai kaut kur ir jābūt. Ja mēs neatrodam, iespējams, viņas šeit nemaz nav. Varbūt viņa ir nolaupīta. Mēs nezinām, kas ir noticis," tā pēc neveiksmīgās meklēšanas operācijas sestdien Rogovkā portālam "Apollo" pastāstīja "Bezvēsts.lv" vadītājs Aleksandrs Faminskis.

"Justīnes meklēšana ir īpaša. Mums visiem ir bērni. Septiņus gadus vecs bērns ir kaut kur pazudis un es neticu NLO, kas viņu varētu būt nolaupījuši. Viņai kaut kur ir jābūt. Ja mēs neatrodam, iespējams, viņas šeit nemaz nav. Varbūt viņa ir nolaupīta. Mēs nezinām, kas ir noticis," sacīja Faminskis.

Viņš piekrīt instruktoram - sestdienas meklēšanai tomēr ir rezultāts. "Ir rezultāts, šeit viņas [Justīnes] nav. Tātad sliecamies vairāk uz citu versiju. Iespējams, noticis noziegums.

Jau ziņots, ka mazās Justīnes meklēšanā Rēzeknes novada Rogovkas apkārtnē sestdien cerēto 1500 cilvēku vietā bija atsaukušies un piedalījās tikai 120. Pārmeklēta aptuveni 25 kvadrātkilometrus plaša teritorija, taču arī šoreiz – bez rezultātiem.

Organizācija "Bezvests.lv" sadarbībā ar Valsts policiju sestdien organizēja pazudušās septiņgadīgās Justīnes meklēšanas kārtējo misiju.

Jau vēstīts, ka septiņus gadus vecā Justīne pazuda 5. maijā. Meitene pēdējoreiz tika redzēta Rēzeknes novadā, Nautrēnu pagastā, Rogovkā.

Policija atgādina, ka Justīne bija ģērbusies īsā rozā virsjakā, baltā džemperī, melnās džinsa biksēs, melnos auduma apavos. Viņas augums 124 centimetri, gaiši mati līdz pleciem.

Valsts policija aizvien aicina ikvienu, kura rīcībā ir informācija, kas sekmētu meitenes atrašanu, nekavējoties zvanīt pa tālruņa numuru 67 006 734 vai 110.

Kopš meitenes pazušanas jau vairākkārt organizētas meklēšanas operācijas.

Sestdien, 25. maijā, notiekošo meklēšanas operāciju organizē organizācija "Bezvests.lv" sadarbībā ar Valsts policiju.

Meklēšanas misija sākās plkst.10 Rogovkas ciemā. Pirms operācijas sākuma visiem brīvprātīgajiem obligāti bija jāreģistrējas štābā, jāsaņem ID numurs un jāpievienojas instruktora vadītai grupai.

"Bezvests.lv" ir nekomerciāla organizācija, kas palīdz tuviniekiem un policijai meklēt pazudušus cilvēkus, teikts biedrības interneta vietnē. Tā ir Valsts policijas stratēģiskais partneris, kopš 2013.gada Eiropas organizācijas "Missing Children Europe" dalībniece un kopš 2017.gada - Amerikas tirdzniecības palātas dalībniece. Biedrība "Bezvests.lv" dibināta 2009.gadā, tās vadītājs ir Aleksandrs Faminskis. Kopš 2019.gada biedrības patronese ir Vaira Vīķe-Freiberga.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu