Uz Vidzemes šosejas pie Siguldas notikusi avārija; satiksme atjaunota pa vienu joslu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Latvijas Valsts ceļi

Otrdienas pēcpusdienā uz Vidzemes šosejas netālu no Siguldas noticis ceļu satiksmes negadījums, kura dēļ uz laiku bija bloķēta satiksme, ziņo "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Avārijas vietu var apbraukt pa Valmieras šoseju, auto ceļu Umurga–Cēsis–Līvi (P14) un auto ceļu Valmiera–Cēsis–Drabeši (P20).

Šobrīd satiksme atjaunota pa vienu joslu.

Vakar Latvijā reģistrēti 125 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 23 cilvēki, informēja Valsts policija.

Pirmdien 13 cietušie reģistrēti avārijās Rīgas reģionā, četri - Vidzemē, trīs - Latgalē, divi - Zemgalē, bet viens - Kurzemē. Seši no cietušajiem bija velosipēdisti, četri - elektroskrejriteņu vadītāji, bet trīs - gājēji. Vairums mazāk aizsargāto ceļu satiksmes dalībnieku cieta negadījumos galvaspilsētā.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi trīs vadītājus - pa vienam Rīgas reģionā, Kurzemē un Vidzemē. Divi aizturētie vadītāji pie transportlīdzekļu stūres bija sēdušies tik nopietnā reibumā, ka viņiem piemērots kriminālsods, līdz ar to konfiscēs transportlīdzekli vai piedzīs transportlīdzekļa vērtību.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 112 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 24 autovadītāji, Kurzemē - 35, Vidzemē - 28, Latgalē - 13, bet Zemgalē - 12 autovadītāji.

Kopumā policija vakar noformējusi 265 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu