Hokeja fanu pūļi bijuši saudzīgi pret Rīgas puķudobēm

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Tūkstošiem hokeja līdzjutēju sveic bronzas medaļu ieguvēju Latvijas hokeja izlasi pie Brīvības pieminekļa
Tūkstošiem hokeja līdzjutēju sveic bronzas medaļu ieguvēju Latvijas hokeja izlasi pie Brīvības pieminekļa Foto: Juris Lisovs/TVNET

Latvijas hokeja fani nav nodarījuši postījumus Rīgas centra puķudobēm, informēja SIA "Rīgas meži" pārstāve Ieva Bērziņa.

Neskatoties uz to, cik daudz cilvēku pirmdien bija abpus Brīvības piemineklim Latvijas hokeja izlases sagaidīšanas pasākumā, apstādījumi un zāliens praktiski neesot cietuši.

Turklāt tieši puķu dobes abpus Brīvības piemineklim tikušas sastādīta 29.maija rītā. Lai puķes pasargātu, dobes tikušas norobežotas ar barjerām.

Arī citās dobēs, kurās tieši tagad tiek veidoti vasaras stādījumi, būtisku postījumu vai bojājumu nav.

Uzņēmums "Rīgas meži" pateicas rīdziniekiem un pilsētas viesiem par saudzīgo attieksmi pret Rīgas zaļo rotu.

TVNET jau ziņoja, ka Latvijas hokeja izlase svētdien pieveica ASV izlasi, izcīnot pasaules hokeja čempionāta bronzas medaļu.

Pirmdien pie Brīvības pieminekļa notika Latvijas izlases sagaidīšanas pasākums. Pēc policijas aplēsēm, hokejistu sveikšanā piedalījušies vairāk nekā 30 000 cilvēku.

Teritorija ap pieminekli bija cilvēku pārpildīta, tāpat cilvēku pārpildītas bija apkārtējās ielas un tuvējie laukumi. Cilvēku plūsma bija paralizējusi Brīvības laukuma apkārtnes ielas, jau sākot no Centrālās stacijas, Vērmanes dārza un citos virzienos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu