Video ⟩ JV koalīcijai uzrunās arī ZZS un "Progresīvos"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (centrā) Valsts prezidenta vēlēšanu balsošanas otrajā kārtā Saeimas ārkārtas sēdes laikā.
Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (centrā) Valsts prezidenta vēlēšanu balsošanas otrajā kārtā Saeimas ārkārtas sēdes laikā. Foto: Paula Čurkste/LETA

Politiķu izteicieni liecina, ka valdības krīze varētu būt tuvu. Tādu vērtējumu pēc Valsts prezidenta vēlēšanām izteikuši arī politologi. Koalīcija uz sarunām tiksies piektdien, 2. jūnijā. JV politiķi piedāvās koalīcijā iesaistīt arī ZZS un "Progresīvos", vēsta raidījums "TV3 Ziņas".

Pārējās koalīcijas partijas, Nacionālā apvienība un "Apvienotais saraksts", ir kategoriski pret ZZS un "Progresīvo" pievienošanu koalīcijai.

"Jaunā Vienotība" jau valdības veidošanas sākumā iestājās par iespējami plašu koalīciju, lai valdība būtu rīcībspējīgāka. Premjers iepriekš paudis, ka tas valdības darbu padarītu dinamiskāku.

"Cena, kuru "Vienotībai" ir nosaucis Aivars Lembergs un ZZS. Precīzi, kāda ir šī cena un kāds ir atmaksas grafiks, to, es domāju, drīzumā mēs sāksim ieraudzīt," par koalīcijas paplašināšanu komentē NA Saeimas frakcijas vadītājs Raivis Dzintars.

Plašāk skaties TV3 sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu