Ceturtdien avārijās cietuši deviņi cilvēki, tostarp divi velosipēdisti

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Ceturtdien, 1. jūnijā, Latvijā reģistrēti 125 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta deviņi cilvēki, informē Valsts policija.

Septiņi cietušie reģistrēti avārijās Rīgas reģionā, bet pa vienam - Vidzemē un Latgalē. Divi no cietušajiem bija velosipēdisti.

Kā uzzināts Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā, viena no avārijām ar cietušajiem notikusi Rīgā, Sarkandaugavas rajonā nesen izbūvētā Daudersalas pārvada satiksmes mezglā. Plkst. 16.08 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Viestura prospektu un Daudersalas pārvadu, kur bija notikusi vieglās un kravas automašīnas sadursme. Glābēji ar hidrauliskajiem instrumentiem atbrīvoja vienu cilvēku un nodeva to Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam, kā arī sakārtoja brauktuvi pēc negadījuma.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi četrus vadītājus - pa vienam Rīgas reģionā, Zemgalē, Latgalē un Vidzemē. Trīs aizturētie vadītāji pie transportlīdzekļu stūres bija sēdušies tik nopietnā reibumā, ka viņiem piemērots kriminālsods, līdz ar to konfiscēs transportlīdzekli vai piedzīs transportlīdzekļa vērtību.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 210 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 33 autovadītāji, Vidzemē - 97, Latgalē - 42, bet Zemgalē un Kurzemē - katrā 19 autovadītāji. Deviņi vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 447 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu