Elegances paraugstunda. Velsas princis un princese Jordānijas kroņprinča kāzās

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SIPA/Scanpix

Jordānijas kroņprinča Huseina un viņa līgavas Radžvas kāzāsAmānā, Zahran pilī bija ieradušies arī Velsas princis un princese. Jāpiemetina, ka abi izskatīja ļoti eleganti un skaisti. 

Pašā kāzu ceremonijā Velsas princese bija izvēlējusies tērpties  rozā. bagātīgiem ziedu izšuvumiem rotātā kleitā no "Elie Saab". 

Foto: SIPA/Scanpix
Foto: SIPA/Scanpix
Foto: AFP/SCANPIX

Pēc kroņprinča Huseina un Jordānijas princeses Radžvas kāzām karaļnama pārstāvji no visas pasaules turpināja svinības krāšņā banketā. Tur Velsas princese mirdzēja greznā "Jenny Packham" vakarkleitā un vīra prinča Viljama mātes princeses Diānas tiārā, kas bija viena no vismīļākajām princeses Diānas dārglietām. Šī par "Mīlnieku tiāru" dēvētā galvas rota arī reiz piederējusi karalienei Mērijai.

Zināšanai! Lai gan bieži vārdi «tiāra» un «diadēma» tiek lietoti kā sinonīmi, to nozīme tomēr atšķiras. Jā, abi termini apzīmē konkrētu kroņu tipu, bet diadēmas tiek valkātas publiskos pasākumos un ballēs, turpretī ar tiārām rotājas oficiāli nozīmīgos pasākumos. Tiāras visbiežāk arī manto no paaudzes paaudzē.

Foto: AFP/SCANPIX
Foto: AFP/SCANPIX
Foto: AFP/SCANPIX
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu