Aiztur organizētu grupu par metamfetamīna apriti lielos apmēros

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Valsts policija aizturējusi organizētu grupu trīs personu sastāvā aizdomās par metamfetamīna neatļautu iegādāšanos, glabāšanu un pārvadāšanu realizācijas nolūkos lielos apmēros Rīgā. 

Likumsargi bija ieguvuši informāciju par personām, kuras, iespējams, realizē narkotiskās vielas Rīgā. Policisti noskaidroja, ka katra no personām pēc iepriekšējas vienošanās ar pārējiem grupas dalībniekiem nodarbojās ar metamfetamīna neatļautu iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu realizācijas nolūkā un neatļautu realizēšanu lielos apmēros.

Likumsargi veica vairākas kratīšanas minēto personu dzīvesvietās, kuru laikā atrada un izņēma 37 gramus metamfetamīna, 55 gramus izžāvētas marihuānas, 30 580 cigaretes ar Baltkrievijas akcīzes markām un 29 280 cigaretes bez Latvijas akcīzes markām.

Kratīšanu laikā atrastas arī 22 piecu litru pudeles ar alkoholam raksturīgas smakas šķidrumu un 41 puslitra pudele ar nezināmu šķidrumu. Izņemtajiem šķidrumiem ir nozīmētas ekspertīzes. Tāpat minētajā kriminālprocesā uzlikts arests 1 360 eiro.

Aizdomās par noziedzīgā nodarījuma izdarīšanu policija aizturēja trīs 1963., 1976. un 1978.gadā dzimušus vīriešus, kuri jau iepriekš ir nonākuši policijas redzeslokā. Visas aizturētās un apcietinātās personas iepriekš ir nonākuši policijas redzeslokā.

Aizturētajām personām piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu