Jelgavas centrā nedēļas nogalē būs mainīta satiksmes organizācija

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Jelgava
Jelgava Foto: Paula Čurkste/LETA

Smilšu skulptūru festivāla laikā 10.-11. jūnijā Jelgavas centrā tiks mainīta satiksmes organizācija, informēja Jelgavas pašvaldība.

Jau šajā nedēļas nogalē - sestdien, 10.jūnijā, un svētdien, 11.jūnijā, - Jelgavā notiks 17.starptautiskais smilšu skulptūru festivāls "Summer Signs 2023". Festivāla atklāšanas dienās līdzās smilšu skulptūru apskatei apmeklētāji Pasta salā varēs baudīt arī Latvijas mūziķu koncertus un plašu atpūtas programmu ģimenēm ar bērniem. Lūgums, pirms pasākuma apmeklējuma iepazīties ar satiksmes organizācijas shēmu.

Pasākuma apmeklētāji transportlīdzekļus aicināti novietot stāvlaukumā Pilssalas ielā 1, speciāli ierīkotajā stāvvietā pļavā pretim Jelgavas pilij (Vecais ceļš), stāvlaukumā pie Lielupes krasta promenādes Krasta ielā, kā arī stāvlaukumā Sporta ielā 2. Autobusiem pieejamas stāvvietas Jāņa Čakstes bulvārī un Vecajā ceļā, tas ir, pļavā pretim Jelgavas pilij.

Kā ziņots iepriekš, festivālā 17 tēlnieki no deviņām valstīm smiltīs atveidos pasaules mūzikas hitus. Festivāla atklāšanas dienās būs Latvijas mūziķu koncerti un plaša atpūtas programma ģimenēm ar bērniem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu