"Maxima" šogad nodarbinās gandrīz 400 jauniešus 24 Latvijas pilsētās

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Paula Čurkste / LETA

Šogad mazumtirdzniecības ķēde "Maxima" no jūnija līdz augustam nodarbinās 394 jauniešus 24 Latvijas pilsētās, informēja SIA "Maxima Latvija" pārstāvji.

Darba vietas jauniešiem, kas mācās vispārējās, speciālās vai profesionālās izglītības iestādēs un ir vecumā no 15 līdz 20 gadiem, vasaras mēnešos tiks nodrošinātas "Maxima" veikalos Ādažos, Cēsīs, Ikšķilē, Jelgavā, Jūrmalā, Kauguros, Koknesē, Kuldīgā, Ķekavā, Lielvārdē, Liepājā, Līvānos, Mārupē, Ogrē, Preiļos, Rēzeknē, Rīgā, Rojā, Salacgrīvā, Salaspilī, Siguldā, Smiltenē, Tukumā, Ventspilī.

Kā norāda kompānijā, vislielākais pieprasījums pēc darbavietām jauniešiem šogad ir galvaspilsētā, taču arī reģioni izrāda pastiprinātu interesi.

Kompānijā jauniešiem būs iespēja apgūt mazumtirdzniecības nozares darbības pamatprincipus, iepazīt veikala ikdienas procesus, attīstīt saskarsmes un komunikācijas prasmes, uzlabot spējas pielāgoties mainīgām situācijām, strādāt ar modernām tehnoloģijām, kā arī gūt praktiskas iemaņas, veicot preču izvietotāja pienākumus, uzskaita "Maxima Latvija" pārstāvji.

"Maxima Latvija" pagājušajā gadā strādāja ar 974,643 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 6,5% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa saruka par 3,2% - līdz 30,574 miljoniem eiro.

Kompānija "Maxima Latvija" reģistrēta 2000.gada novembrī, un tās pamatkapitāls ir 4,91 miljons eiro. "Maxima Latvija" īpašnieki ir Lietuvā reģistrētie uzņēmumi "Maxima grupe" un "Maxima LT". Grupa ietilpst Nerijus Numas kontrolētajā Lietuvas biznesa grupā "Vilniaus prekyba".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu