Esot princis Harijs, es pelnu vairāk par 1000 eiro dienā! (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Facebook

39 gadus vecais rudmatis Raiss Vitoks no Kentas ziemeļiem stāsta, ka pieprasījums pēc prinča Harija dubultnieka ir strauji palielinājies pēc Saseksas hercoga grāmatas "Spare" iznākšanas un nesenās karaļa kronēšanas.

Prinča Harija dubultnieks, kurš 2017. gadā noslēdza līgumu ar aģentūru, bija domājis, ka Saseksas hercoga Harija 2020. gadā pieņemtais lēmums par atteikšanos no karalisko pienākumu pildīšanas iznīcinās viņa biznesu. Taču karaliskās ģimenes pastāvīgās publiskās uzstāšanās vien nozīmē, ka Rīss strādā vairāk nekā jebkad agrāk. 

 "Es biju nedaudz noraizējies, ka mana "Harija dubultnieka" karjera ir beigusies, bet ātri kļuva skaidrs, ka Harijs un Megana tomēr paliks publiskajā telpā," stāsta Raiss.  "Sapratu, ka man viss būs kārtībā, kamēr viņi [Harijs un Megana] būs uzmanības centrā..."

Raisu pirms vairākiem gadiem apturēja uz ielas, sakot, ka viņš izskatās pēc prinča Harija, un jau drīz viņš ar aģentūru parakstīja līgumu. Kopš tā laika viņš ir uzstājies visā pasaulē, piemēram, TV reklāmās, privātos pasākumos un pēdējā laikā arī britu ziņu raidījumos.

Tagad Rīss šajā lomā var nopelnīt vairāk nekā 1000 mārciņu vienā dienā (1170 eiro).

Arī pats būdams karaliskās ģimenes fans, Rīss cer kādu dienu satikt princi Hariju un uzskata, ka viņa darbs ir "vislabākais darbs pasaulē".

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu