Uzsāks kriminālvajāšanu par slepkavību Liepājā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock

Valsts policija ir pabeigusi izmeklēšanu par slepkavību Liepājā un nodevusi krimināllietas materiālus prokuratūrai kriminālvajāšanas sākšanai pret kādu vīrieti, informēja policija.

Šā gada 17.februārī policijā tika saņemta informācija, ka Liepājā, Vecā ostmalā, atrasts vīrieša līķis. Policijas Kurzemes reģiona pārvaldes amatpersonas ieradās notikuma vietā un konstatēja, ka Vecā ostmalā atrodas vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Likumsargi par notikušo sāka kriminālprocesu par slepkavību un tajā pašā dienā uz aizdomu pamata par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu aizturēja vīrieti, un nākamajā dienā devās uz tiesu lūgt piemērot viņam drošības līdzekli - apcietinājumu, kas stājās spēkā.

Izmeklēšanā noskaidrots, ka bojā gājušais ar aizturēto bijuši savstarpēji pazīstami un miesas bojājumi nodarīti, visticamāk, konflikta laikā. Ekspertīzē noskaidrots, ka vīrieša nāve iestājusies no durti griezta krūšu kurvja ievainojuma.

Aizdomās turētais iepriekš nav nonācis policijas redzeslokā.

Saskaņā ar Krimināllikumu, par šādu noziedzīgu nodarījumu soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu