Madonnas tuvinieki: mēs gatavojāmies ļaunākajam. Domājām, ka viņu zaudēsim...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters / Scanpix, Instagram, TVNET kolāža

Jau ziņots, ka popdīva Madonna (64) ir pārcēlusi savu pasaules koncertturneju pēc vairāku dienu ilgas ārstēšanās intensīvajā terapijā, vēstīja ziņu aģentūra "Sky News". Kā apgalvo Madonnas tuvinieki, šis notikums licis visiem satraukties un pat "gatavoties ļaunākajam".

Par Madonnas veselības stāvokli publiski paziņoja viņas menedžeris Gajs Ozārijs: "Sestdien, 24. jūnijā, Madonnai attīstījās nopietna bakteriāla infekcija, kuras rezultātā viņai vairākas dienas bija jāpaliek intensīvās terapijas nodaļā. Veselības stāvoklis uzlabojas, tomēr viņa joprojām atrodas mediķu aprūpē. Izredzes ir labas - gaidāma pilnīga atveseļošanās."

Tomēr Madonnas stāvoklis bijis tik smags, ka viņas radinieki "gatavojās ļaunākajam", portālam DailyMail.com pastāstīja kāds ģimenes loceklis.

Pēc "Daily Mail" publicētās informācijas, 64 gadus vecā sieviete sestdien tika atrasta bezsamaņā Ņujorkā, pēc tam nonākot mediķu uzraudzībā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Dziedātājas radinieks pastāstīja, ka popdīvas ģimene vairākas dienas pavadījusi stresā, nezinot, vai Madonna tiks galā ar infekciju, un pat "gatavojušies ļaunākajam scenārijam".

"Tāpēc tas viss tika turēts noslēpumā jau kopš sestdienas. Radinieki satraucas, ka var zaudēt viņu," "Daily Mail" stāsta ģimenei tuvu stāvoša persona.

Tuvinieki arī secina, ka tas viss ir pārslodzes dēļ. 

"Viņa nav dzīvojusi tik veselīgi, kā vajadzētu savā vecumā, turklāt pēdējā laikā viņa ir pamanāmi notievējusi.  Viņa domā, ka ir vēl jauna, lai gan patiesībā tā nav. Viņa arī uzskata, ka ir neuzvarama," zina teikt radinieks.

Madonna ir māte sešiem bērniem: Lurdesai (26 gadi), Roko (22 gadi), Deividam (17 gadi), Mērsijai (17) un 10 gadus vecām dvīnēm Stellai un Esterei.

Vecākā meita Lurdesa bijusi viņai blakus visu hospitalizācijas laiku, ziņo "The New York Post".

Madonnai ir trīs māsas - Paula, Melānija un Dženifera - un četri brāļi: Entonijs, Mārtins, Kristofers un Mario. Entonijs nomira februārī no rīkles vēža un elpošanas mazspējas 66 gadu vecumā.

Ģimenes avots portālam DailyMail.com pastāstīja, ka viņas pēkšņā hospitalizācija atkal apvienojusi kuplo ģimeni.

"Visi Madonnas ģimenes locekļi bija sapulcējušies kopa," sacīja radinieks.

Tuvinieki cer, ka Madonna attapsies pēc šī "brīdinājuma" un sāks par sevi vairāk rūpēties, jo nereti diennakti ilgie mēģinājumi jebkuram cilvēkam ir pārslodze. Tomēr Madonnas tuvinieks arī pauž šaubas: 

"Viņai  sava karjera un slava ir svarīgāka par savu veselību. Un tas tā būs līdz pat nāves dienai..."

64 gadus vecajai zvaigznei savu pasaules koncertturneju "Celebration" bija paredzēts sākt 15. jūlijā. Tā būtu 12. koncerttūre un ilgtu līdz 2024. gada 30. janvārim. Tūrē viņai bija paredzēts viesoties Ziemeļamerikas un Eiropas pilsētās, nodziedot 84 koncertus.​

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu