Kravas automašīna Rīgā sabrauc gājēju, Policija lūdz atsaukties aculieciniekus (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Valsts policija

Ceļu satiksmes negadījumā ceturtdien, 6. jūlijā ap plkst. 15.15 Rīgā, Brīvības gatves un Gustava Zemgala gatves krustojumā pagaidām nenoskaidrota persona, vadot kravas mašīnu ar zilas krāsas piekabi, uzbrauca gājējam, ziņo Valsts policija.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes 5. biroja 1. nodaļas lietvedībā atrodas kriminālprocess, kas tika uzsākts šā gada 7. jūlijā pēc Krimināllikuma 260. panta 2. daļas.

6. jūlijā ap plkst. 15.15 Rīgā, Brīvības gatves un Gustava Zemgala gatves krustojumā, kur pagaidām nenoskaidrota persona, vadot kravas mašīnu ar zilas krāsas piekabi, braucot pa Brīvības gatvi no Teikas puses, krustojumā ar Gustava Zemgala gatvi, nogriežoties pa labi uz Gustava Zemgala gatvi, lai brauktu Gaujas ielas virzienā, uzbrauca gājējam.

Valsts policija aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma lieciniekus, kā arī visus, kas var sniegt pirmstiesas izmeklēšanai lietderīgu informāciju vai kam ir videoieraksts no videoreģistratora!

Tāpat likumsargi aicina atsaukties ikvienu, kurš atpazīst minēto automašīnu un var sniegt informāciju par tās īpašnieku vai valsts reģistrācijas numuru. Informēt policiju iespējams, zvanot uz tālruņa numuru 67219837, 29971069 vai 110!

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu