Aprakstot pikanto handjob jeb rokdarbu meistarklasi – kā tas īsti notiek, kas tur parasti dodas, kāpēc tas ir jāmācās, kā arī ieskicējot klātbūtnes efektu, saņēmu daudz pozitīvu atsauksmju. Izrādās, tas daudzām ir bijis aktuāls temats, taču par to neviens nerunā un neraksta. Tas nozīmē, ka mēs esam sākuši kļūt atvērtāki, tai skaitā atmetam tabu guļamistabas tematiem, un apsveicams ir arī fakts, ka esam beidzot gatavi izzināt savu seksualitāti dziļāk. Tāpēc arī "viegli pierunājos" apmeklēt vēl kādu "SexyStyle" organizēto meistarklasi, kuras tēma, manuprāt, 80% latviešu ir aizvien ļoti slidena, "netīra" un pat sarunās nepieļaujama. Ja jau esi tik tālu ticis vai tikusi, aicinu arī tevi uzzināt, ko tur uzzināju es.

"Seksam ir divas galvenās funkcijas – dzimtas turpināšana un hedonisms jeb baudas piedzīvošana visplašākajā nozīmē! Kad cilvēka pamatvajadzības ir apmierinātas, atlikusī enerģija iedvesmo meklēt arvien jaunus veidus, kā padarīt dzīvi un tās intīmo pusi krāšņāku un aizraujošāku. Par hedonistisku baudu var kļūt ne tikai, piemēram, erotiska tērpa valkāšana vai jutekliska masāža, bet arī seksuālas rotaļas ar pēcpusi. Turklāt dibens ir ikvienam, un tas ir lielisks baudas avots, ja vien ir zināms, kā pie fantastiskām sajūtām nonākt droši un patīkami! Vakara gaitā tiks atspēkoti mīti ne tikai par anālo seksu klasiskajā izpratnē, bet par dibena lomu intīmajās rotaļās kopumā, kā arī sniegti ieteikumi un atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem," ir rakstīts pie meistarklases apraksta.

Meistarklasi apmeklēja gan pāri, gan arī atsevišķi vairākas sievietes. Pirms lekcijas Natālija iepazīstina ar sevi un tad lūdz dažos vārdos mūs padalīties, kāpēc te esam un ko vēlamies uzzināt. Sievietes, kuras ir atnākušas vienas, priecīgi dalās ar informāciju, ka šī ideja piederējusi viņu vīriešiem – kāds tālredzīgi uzdāvinājis kursus Sieviešu dienā, kāds Valentīna dienā. "Ir pieprasījums – nav īsti piedāvājuma," viena no dāmām skaidro iemeslu, kāpēc ir šeit, tikmēr cita turpina: "Mums gan piedāvājums ir, bet ir dažas nianses, kas mani baida aizvien." Iepazīšanos turpina kāds pusmūža pāris, kurš arī šeit atrodas "dāvanu kartes dēļ", - kungs labprātīgi nācis līdzi. Bet vēl cits, gados jaunāks pāris piesakās kā cilvēki, kam jau ir "daudzveidīga seksuālā dzīve", bet ir kāda anālā seksa versija, kura interesējot detalizētāk. Noprotu, ka runa ir par "straponiem".

"Man ir liels prieks, ka jūs visi esat te. Mēs šajā stundā runāsim par to, kā šo baudu padarīt drošu kā sievietei, tā vīrietim. Gan "pieņemošajai pusei", gan "aktīvajam partnerim". Un, jo vairāk jautāsiet, jo vairāk es jums varēšu ko ieteikt," smaidīgi lekciju sāk Natalja.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X