Foto Māris Kovaļovs, izbēgot no cietuma, iespējams, guvis ievainojumus

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Māris Kovaļovs
Māris Kovaļovs Foto: Valsts policija.

Svētdien no Rīgas Centrālcietuma aizbēgušajam Mārim Kovaļovam bēgšanas laikā, iespējams, radušies savainojumi, informēja Ieslodzījuma vietu pārvaldē (IeVP).

Tas arī varētu būt iemesls, kāpēc bēglis, iespējams, klibo. IeVP nekonkretizē, vai savainojumi radušies bēgļa aizturēšanas mēģinājuma laikā vai arī viņa paša neuzmanības dēļ.

IeVP norāda, ka

1993.gadā dzimušais vīrietis Rīgas Centrālcietumā bija ievietots apcietinātā statusā aizdomās par slepkavības mēģinājumu.

Bēgšanu konstatējusi ieslodzījuma vietas apsardze, kas nekavējoties par to ziņojusi atbildīgajiem dienestiem.

Par bēgšanas faktu sākts kriminālprocess, un IeVP tiks sākta arī dienesta pārbaude, kurā vērtēs notikušā apstākļus un amatpersonu rīcību.

"Pārvaldes amatpersonas sadarbībā ar Valsts policiju šobrīd veic aktīvus operatīvos meklēšanas pasākumus. (..) Izmeklēšanas interesēs plašāka informācija par notikušā apstākļiem šobrīd netiek sniegta," teikts svētdienas pievakarē izplatītajā IeVP paziņojumā.

Kā ziņots, svētdien ap plkst.13.45 no Rīgas Centrālcietuma izbēdzis 1993.gadā dzimušais Kovaļovs, kurš atradās ieslodzījumā par slepkavības mēģinājumu, informēja Valsts policijā.

Vīrietis ir aptuveni 1,70 metrus garš, bija ģērbies tumšā kreklā, tumšos šortos un tumšos apavos ar baltu zoli. Pārvietojoties viņš, iespējams, klibo.

Valsts policijā sākti plaši personas meklēšanas pasākumi un ir izsludināti "Slazdi" visā valstī, kuru laikā var tikt ierobežotas citu personu ikdienas gaitas, kā arī var tikt pārmeklēti transportlīdzekļi un veiktas citas neikdienišķas darbības izbēgušā atrašanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu