Video Absurds! Vairāki autovadītāji, kuri stāvējuši sastrēgumā pie Centrāltirgus, sodīti par neatļautu auto novietošanu (8)

CopyLinkedIn Draugiem X
Rīgas Centrāltirgus paviljoni.
Rīgas Centrāltirgus paviljoni. Foto: Evija Trifanova/LETA

Vairāki autovadītāji saskārušies ar situāciju, ka, braucot pa ielu garām Rīgas Centrāltirgum, vēlāk saņēmuši sodu par neatļautu stāvēšanu. Šo sodu viņi uzskata par absurdu un nepamatotu. Situācijas risināšanā iesaistījušies patērētāju tiesību aizstāvji un arī teritorijas iznomātājs "Rīgas nami", vēsta Panorāma.

Autovadītājs Juris pastāstīja, ka reiz braucis pa minēto ielu, bet bijis sastrēgums. "Viņi man atsūtījuši sodu, jo viņi uzskata – ja esi vairāk nekā 10 minūtes šajā zonā, sistēma vai kompjūters uzreiz izraksta sodu," pieredzē dalījās Juris.

Uzņēmums "Park expert" rakstiskā vēstulē norādīja, ka šāda situācija radusies tehniskā aprīkojuma kļūdas dēļ. Tagad kļūda esot novērsta.

Reaģējot uz plašsaziņas līdzekļu interesi, trešdienas, 26. jūlija, vēlā pēcpusdienā Rīgas Centrāltirgus izplatīja ziņu, ka ar uzņēmumu ir panākta vienošanās, ka nepilnības ar nepamatotu sodu izrakstīšanu tikšot novērstas. Arī nepamatoti izrakstītie sodi tikšot anulēti.

Vairāk skaties sižetā!

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu