VIDEO Šoferis izdomā mainīt joslas pēdējā brīdī, teju izraisa avāriju, bet dusmojas, ka nav ielaists (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Polijā kāds "Toyota" automašīnas vadītājs pamatīgi sadusmojies uz citu šoferi, kurš viņam neesot devis ceļu. Šī iemesla dēļ viņš nolēma skaidrot notikušo visnepiemērotākajā brīdī.

Kā pauž video autors, šis incidents izcēlies 22. jūlijā ap neilgi pēc plkst. 8. Abi spēkrati braukuši pa autoceļu A4 gar Bžesko pilsētas nomali.

Video kadros redzams, ka baltā "Toyota" vispirms apsteidza sev priekšā braucošo automašīnu ar piekabi un turpināja braukt pa kreiso joslu. Tikmēr video autors pārkārtojās uz labo joslu, jo jau laicīgi zināja, ka brauks konkrētajā izejā rotācijas aplī.

Tikmēr baltās "Toyota" vadītājs turpināja braukt pa kreiso joslu un pēdējā brīdī ieslēdza virziena rādītāju, ka vēlas iebraukt labajā joslā. Tiesa, tas tika darīts pēkšņi un par vēlu. "Toyota" vadītājs centās pārkārtoties, taču video autors turpināja ceļu pa savu joslu. Tas viss gandrīz beidzas ar avāriju, jo video autors neielaida joslā "Toyota" šoferi.

Tas, protams, nepalika bez sekām. Nākamajā rotācijas aplī "Toyota" vadītājs pa kreiso pusi apbrauca apkārt video autora spēkratam un aizšķērsoja viņam ceļu. Viņš izlēca no mašīnas un gāja skaidroties, kāpēc netika ielaists joslā.

Šajā situācijā gan tas bija muļķīgi darīts, jo no šīs situācijas varēja pavisam viegli izvairīties - pats "Toyota" vadītājs laicīgi varēja pārkārtoties vajadzīgajā joslā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu