"CityBee" komentē, kas draud dzērājšoferim par bēgšanu no policijas ar nomas auto (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Koplietošanas auto uzņēmums "CityBee" apstiprina, ka otrdienas, 25. jūlija, vakarā viena no uzņēmuma "Toyota" automašīnām bija iesaistīta bēgšanā no policijas.

Aculiecinieks informēja uzņēmumu, ka vīrietis pie stūres lieto alkoholiskos dzērienus. Pirms tam policija jau tika informēta par šo autovadītāju. Īsi pēc tam policisti automašīnu pārtvēra un aizturēja vadītāju, kurš bija bez derīgām transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām un alkohola reibumā. Tika konstatēts, ka šajā gadījumā klients, uz kura vārda bija reģistrēts lietotāja profils, bija nodevis sava profila datus trešajai personai. Profils tika nekavējoties bloķēts.

Policija "CityBee" jau nosūtīja apstiprinājumu par vainīgās personas identitāti un informēja, ka šajā lietā pret vainīgo personu ir sākts administratīvā pārkāpuma process. Uzņēmums aktīvi sadarbojas ar policiju un sniedz tai visu nepieciešamo palīdzību negadījuma izmeklēšanā.

Uzņēmums apliecina, ka, neskaitot lietotāja konta neatgriezenisko bloķēšanu, konta īpašniekam tiks piemērots naudas sods par dalīšanos ar profilu un visi zaudējumi tiks piedzīti no vainīgās personas administratīvā pārkāpuma procesa ietvaros. Zaudējumu apmērs vēl tiek noteikts, taču tas ir paredzēts vairākos tūkstošu eiro apmērā.

Ir svarīgi norādīt, ka "CityBee" reģistrācijas process ietver stingras dokumentu un identifikācijas pārbaudes, kas tika veiktas arī šim lietotāja profilam. Uzņēmums uzsver, ka dalīšanās ar lietotāja profilu ir stingri aizliegta un nepiederošām personām, īpaši nepilngadīgiem vadītājiem un personām bez derīgas vadītāja apliecības, nav atļauts vadīt nomas transportlīdzekļus.

Tāpat par automašīnas vadīšanu reibumā vai bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām tiek piemērots sods līdz 2000 eiro. Pakalpojumu izmantošanas drošība un tā atbildīga izmantošana ir ārkārtīgi svarīga. Ikvienam lietotājam, kurš apzināti dalās ar sava lietotāja profila informāciju, draud ievērojams naudas sods un neatgriezeniska profila bloķēšana.

Uzņēmums vēlas pateikties aculieciniekam, kurš, redzot autovadītāju veicot neatļautas darbības pie automašīnas stūres, informēja "CityBee" un policiju par notiekošo.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu