Nedēļas nogalē tirdzniecības centrā “AKROPOLE Rīga” notiks “Herbalife” 3x3 basketbola kausa izcīņas izšķirošās spēles

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

5. un 6. augustā Rīgā, iepirkšanās un izklaides centrā “AKROPOLE Rīga” Maskavas ielā 257 norisināsies “Herbalife” 3x3 basketbola kausa izcīņas finālturnīrs. Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Ukrainas komandas sacentīsies par galveno balvu – apmaksātu ceļazīmi uz Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) 3x3 Pasaules tūres posma turnīru Ungārijā, kā arī dāvanām no “Herbalife” un “AKROPOLE Rīga”. Tikmēr līdzjutēji īpašā atpūtas zonā pie basketbola laukuma varēs baudīt “Herbalife” kokteiļus un citus zīmola produktus.

“Herbalife” 3x3 basketbola kausa izcīņa tika atklāta maijā. Spēlētāji no četrām valstīm sešos posmos Jelgavā, Kandavā, Saulkrastos, Ogrē, Tukumā un Ventspilī (septītais posms notiks 4. augustā Alūksnē) cīnījušiies par vietu starp 16 labākajām komandām, kas nedēļas nogalē piedalīsies finālturnīrā. 5. un 6. augustā “AKROPOLE Rīga” laukumā redzēsim vairākus Latvijas izlases kandidātus, kā arī kaimiņvalstu labākos 3x3 basketbolistus. Turnīra labākās komandas tiks apbalvotas ar vērtīgām dāvanām no “Herbalife” un “AKROPOLE Rīga” - pirmās vietas ieguvējiem tiks pasniegta 1000 eiro vērta dāvanu karte no iepirkšanās centra, otrās vietas ieguvējiem - 600 eiro vērta dāvanu karte, savukārt trešās vietas ieguvējiem - dāvanu karte 400 eiro vērtībā.

“Latvijas 3x3 basketbolistu starptautiskie panākumi apliecina augsto meistarības līmeni, savukārt ģenerālsponsora “Herbalife” atbalsts, iepirkšanās un izklaides centra “AKROPOLE Rīga” viesmīlība un rīkotāju profesionalitāte sola iepriecināt gan “Herbalife” 3x3 basketbola kausa dalībniekus, gan skatītājus,” uzsver Latvijas Basketbola savienības prezidents Raimonds Vējonis.

Herbalife ir oficiālais sponsors vairāk nekā 190 sportistiem, komandām un sporta pasākumiem visā pasaulē. Daloties ar savām zināšanām par uzturu un augstas kvalitātes produktiem, kuru pamatā ir jaunākie zinātniskie pētījumi, “Herbalife” palīdz sportistiem demonstrēt augstus sportiskos sasniegumus. Viens no piemēriem ir pasaulē slavenais futbolists Krištianu Ronaldu, kurš jau 10 gadus uzturā lieto arī “Herbalife” produktus.

Foto: Publicitātes foto

“Kopš 1980. gada “Herbalife” ne tikai piedāvā virkni agstas kvalitatīves uztura produktu, bet arī ir veido unikālu kopienu, kurā cilvēki var apgūt sabalansēta uztura principus un pievērsties aktīvākam un sportiskākam dzīvesveidam. Šogad pirmo reizi esam kļuvuši par šī lieliskā basketbola notikuma galveno sponsoru Latvijā, un esam patiesi priecīgi par visu komandu lieliskajiem sasniegumiem šajā turnīrā. Mēs lepojamies, ka mums ir iespēja popularizēt aktīvu dzīvesveidu sabiedrībā,” saka Olga Solntseva, “Herbalife” vecākā direktore Baltijas valstīs, Azerbaidžānā, Gruzijā, Armēnijā, Mongolijā, Kazahstānā, Uzbekistānā un Kirgizstānā.

Sestdien, 5. augustā, no plkst. 10.00 līdz 17.30 notiks grupu turnīru spēles, kurās piedalīsies vasaras sezonas 16 labākās vīriešu komandas. Savukārt svētdien, 6.augustā, no plkst. 11.00 līdz 17.00 notiks izslēgšanas spēles. Tāpat visi basketbola fani un apmeklētāji ir laipni aicināti baudīt “Formula 1” kokteiļus, kā arī citus šī zīmola Baltijas valstu iedzīvotāju iecienītus produktus īpašā “Herbalife” atpūtas zonā blakus basketbola laukumam.

Spēlēm tiešraidē skatītāji varēs sekot līdzi LBS “YouTube” kanālā.

Ar spēļu kalendāru un rezultātiem ikdiens var iepazīties FIBA 3x3 portālā.

Vairāk informācijas par finālturnīra ģenerālsponsoru: https://www.herbalife.lv

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu