2006. gada 1. aprīļa naktī 27 gadus vecais Braiens Šafers iegāja Kolumbusas, Ohaio bārā un izgaisa. Burtiski. Novērošanas kamerās bija redzams, kā vīrietis ieiet bārā, tomēr nekad no tā neiziet. Jau teju 20 gadus šī mistērija nomoka cilvēku prātus. Kā gan cilvēks var izkūpēt zilā gaisā?

Pēdējā reize, kad Braiens Šafers tika redzēts dzīvs, bija dažas minūtes pirms diviem naktī bārā “Ugly Tuna”. Novērošanas kameru ierakstā redzams, ka viņš bāra ārpusē sarunājas ar divām sievietēm, bet tad pa galvenajām durvīm atkal ieiet bārā un pazūd.

27 gadus vecais Ohaio Universitātes medicīnas students 31. marta vakaru pavadīja, klīzdams pa bāriem ar draugu Viljamu Florencu. Viņi sāka ar vietējo Kolumbusas bāru “Ugly Tuna”, kur atgriezās 1:15 naktī kopā ar Florenca draudzeni Meriditu Rīdu. Tuvojoties bāra slēgšanai, Florencs un Rīda saprata, ka Šafers nekur nav atrodams, tiesa, neviens par to īpaši neuztraucās, līdz pienāca 3. aprīlis un Šafers neieradās lidostā, no kuras viņš kopā ar draudzeni bija plānojis doties uz Maiami. Drīz tika sākta meklēšana un sagādāti bāra videonovērošanas kameru ieraksti. Atklājās pārsteidzošais. Braiens bārā bija iegājis, tomēr nekad no tā neizgāja.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X