Sievietes spēka galvenie noslēpumi: Latvijā startē unikāls kurss

Foto: Publicitātes foto

Ikdienas steigā mēs bieži upurējam sevi un savas vēlmes sabiedrības, apkārtējo cilvēku un kaitīgo ieradumu dēļ, kas gadu gaitā kļuvuši par neapzinātu mūsu ikdienas dzīves sastāvdaļu. Kā atgūt savu patieso sievietes spēku, palielināt savu enerģijas daudzumu, izvirzīt un sasniegt mērķus, kļūt par savas dzīves autori un saņemt no dzīves vairāk? Jau 4. septembrī sākas Latvijā apjomīgākais tiešsaistes kurss sievietēm, kas ne tikai sniegs atbildes uz šiem jautājumiem, bet arī iedos atbildes ko darīt, lai sievietes sāktu dzīvot piepildītāku un labāku dzīvi.

Atmodini savu sievietes spēku – ir pirmais un lielākais kurss Latvijā, kas apvieno divas jaudīgas jomas: 21. gadsimta rietumu astroloģiju un koučingu. Astroloģija palīdz izzināt, saprast un pieņemt sevi, savukārt koučings papildina šos procesus un ļauj attīstīt savu personību, izmantojot dažādus uzdevumus, prakses, autormeditācijas un citus instrumentus. Jaunā kursa plūsma sāks apgūt unikālās zināšanas 4. septembrī, un vietu skaits ir ierobežots.

Kursa autores – pazīstamā 21. gadsimta rietumu astroloģe Inga Mekšūna un praktizējošā personības izaugsmes koučs Kristīne Zviedre - viņas kopā skaitot, palīdzējušas vairāk kā 700 sievietēm uzlabot dzīvi, apvienojušas, lai palīdzētu Latvijas sievietēm atklāt savu iekšējo spēku, iegūt drosmi un atrast savu ceļu uz laimīgu un harmonisku dzīvi.

Foto: Publicitātes foto

Divu spēcīgu jomu sinerģija - astroloģijas un koučinga - palīdz dalībniecēm 8 nedēļu garumā soli pa solim celt pārliecību, stiprināt personīgās robežas un gatavību pārmaiņām, atklāt sievišķību un apzinātu pieeju jaunai dzīvei bez stresa, spēju iegūt no dzīves vairāk, kā arī dod izpratni par viņu spēku un reāliem, ikdienā pielietojamiem, rīkiem, lai jaunās zināšanas un prasmes realizētu dzīvē.

Kam ir paredzēts kurss?

Pirmo kursu plūsmu pabeidza vairāk nekā 50 Latvijas sievietes. Katra no viņām ieradās mācīties, lai iedziļīnātos sevī, iegūtu jaunas zināšanas par sevi un pasauli, kā arī saņemtu daudzveidību, labklājību un ilgi gaidītās pārmaiņas savā reālajā dzīvē.

Kurss piemērots tiem, kuri nevēlas piekāpties, izvēloties tikai vienu no dzīves jomām: ģimeni, karjeru vai personīgo izaugsmi, bet vēlas harmoniski realizēt sevi katrā no tām, gūstot tam spēku, enerģiju un motivāciju.

Balstoties uz dalībnieku aptaujas rezultātiem, iespējams izcelt galvenos ieguvumus, kas tiek nosaukti Atmodini savu sievietes spēku kursa laikā un pēc tās:

- iekšējā potenciāla atklāšana un tā īstenošana reālajā dzīvē,

- atbrīvošanās no zemapziņas blokiem un to aizstāšana ar pozitīviem uzskatiem,

- atbrīvošanās no bailēm un šaubām,

- sevis iepazīšana un izpratne par to, kas tieši palīdz efektīvi strādāt ar sevi,

- pašapziņas paaugsināšana un savas vērtības apzināšanās,

- savas patiesās vēlmes atrašana un atbrīvošanās no sabiedrības uzspiestajām normām,

- dažādu personīgo aspektu iepazīšana caur personīgo astroloģisko karti.

Kādi ir dalībnieku rezultāti pēc kursu iziešanas?

Kurss sastāv no 5 moduļiem un ļauj dziļi iziet noteiktu dzīves jomu: iekšējo pasauli, ārējo izpausmi, vecākus, motivāciju un sievietes spēku. Mācību process ietver gan vebinārus ar Kristīni, Ingu un aicinātiem ekspertiem, gan mājasdarbus, prakses, autormeditācijas un daudz ko citu.

Iekļūstot siltā sievietes atbalsta un sevis izzināšanas atmosfērā, dalībniecēm būs iespēja gūt reālus rezultātus jau mācību procesā. Kursu pirmās plūsmas meitenes jau ir pamatīgi uzlabojušas savu dzīvi, par ko viņas labprāt stāsta, iedvesmojot savus mīļotos, kā arī sekotājus sociālajos tīklos.

Darba maiņa, ilgi gaidītās pārcelšanās, ienākumu pieaugums, sapņu darbs, attiecību uzlabošana ar saviem mīļajiem un sevi, pārliecības gūšana – tie ir tikai daži no mērķiem, ar kuriem nāk un veiksmīgi tos sasniedz sieviešu kursa dalībnieces.

Es patiešām ticu un esmu pārbaudījusi pēc klientu pieredzes, ka bez darbībām nebūs rezultātu un šis kurss ir vērsts uz reālām darbībām - reālajā dzīvē, kas arī mainīs personības jaudu. Katrs uzdevums ir pielāgots moduļa tēmai un ļauj iegūt jaunas atziņas, kas var mainīt turpmāko notikumu gaitu dzīvē” - stāsta koučs un kursu vadītāja Kristīne Zviedre.

Ar ko šis kurss atšķiras no citiem?

Kursam Atmodini savu sievietes spēku nav analogu ne Latvijā, ne Eiropā. Viens no spēcīgākajiem astroloģes Ingas sagatavotajiem ieguvumiem ir iespēja uzzināt, kā aprēķināt planētu pozīcijas savā natālajā kartē un saņemt norādījumus, kā “aizdegt” savu Sauli, Venēru, Marsu un citas planētas, lai uzlabotu dzīvi un iegūt vēlamos rezultātus karjerā, mīlestībā un labklājībā. Katra sieviete iegūst savu unikālu darbību kopumu (ap 100 darbībām), kuras, ieviešot ikdienas dzīvē, sievietei palielinās dzīvesprieks, enerģija, parādās vēlme iet un darīt tieši to, ko viņa vēlas un baudīt dzīvi. Mūsu valstī tas ir bezprecedenta piedāvājums, ko nevar sniegt citi astrologi un kursi.

Foto: Publicitātes foto

“Mēs kādreiz domājām, ka astroloģija ir faktu konstātējums, ar kuru mēs varam tikai samierināties, bet tā nav taisnība! Rietumu astroloģija, ko praktizēju es, piedāvā gadsimtiem un vairāku simtu manu klientu pārbaudītus rīkus, kas palīdz mainīt dzīvi, uzlabot visas dzīves jomas un iemācīties pareizi reaģēt uz cilvēkiem, apstākļiem un situācijām – savā labā. Tas ir tas, ko es mācu mūsu kursā,” stāsta astroloģe un kursa vadītāja Inga Mekšūna.

Spēcīgākam efektam personības izaugsmes trenere Kristīne izstrādāja autormeditāciju sēriju un speciālus rīkus pilnīgai padziļināšanai pārmaiņu procesā, kas palīdz palielināt koncentrēšanos un atgūt enerģiju, kā arī izzināt savu personību uz satikties savām dziļākajām vēlmēm un vajadzībām.

Pikants papildinājums kursa pamatprogrammai būs praktiskā nodarbība veltīta atbrīvošanai no seksuālajiem blokiem un lekcija par personiskā stila veidošanu atbilstoši Venēras zīmei no uzaicinātajiem lektoriem.

Astoņu nedēļu laikā katrs dalībnieks izstrādās savu personīgo laimes un veiksmes formulu un praksē izmēģinās pieejas, kā tos sasniegt.

Kāds ir kursa formāts?

Pateicoties kursa tiešsaistes formātam, katra dalībniece var piekļūt materiāliem un tos apskatīt sev ērtā laikā no jebkuras pasaules vietas. Tikšanās jeb mastermaindi ar kursa vadītājiem un citām dalībniecēm arī notiks tiešsaistē, iepriekš saskaņotā laikā. Dalībnieki varēs izpildīt mājas uzdevumus patstāvīgi, atbilstoši kursu grafikam, bet slēgtajā Telegram čatā, kas būs aktīvs visu kursa laiku, būs iespēja saņemt diennakts atbalstu un palīdzību, kā arī sadraudzēties ar lieliskiem domubiedriem.

var iepriekš ieraudzīt, kas notiks kursā?

Gaidot kursu, 9. augustā tiks rīkots tiešsaistes vebinārs “5 lietas, kuras bloķē tavu sievietes spēku un kā to mainīt”. Vebināra galvenais mērķis ir sniegt sievietēm unikālās metodes un rīkus, lai atbrīvotos no ierobežojumiem, kuri neļauj sievietēm sajust savu patieso enerģiju un spēku. Vebināra laikā būs iespējams ne tikai tuvāk iepazīt kursa autores, bet arī saņemt un uzreiz pielietot iegūtās zināšanas. Inga un Kristīne ir sarūpējušas arī īpašu pārsteigumu tieši vebināra dalībniecēm – īpašo cenu kursa iegādei.

Iepazīties ar detalizētu kursa grafiku un saturu, kā arī reģistrēties kādam no piedāvātajiem tarifiem var, aizpildot anketu mājaslapā https://sievietesspeks.lv/.

Uz augšu