Izaugsmes programmas otrais izlaidums un sapņa piepildītāja

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Otrā “Beat It” programmas sezona noslēgusies ar aizraujošu pasākumu, kurā pulcējās jaunietes, prezentējot projekta gaitā sasniegto, un viņu mentores, tādas sabiedrībā zināmas dāmas kā modes industrijas pārstāve Indra Salceviča, mūziķe un dziesmu autore, grupas “Astro'n'out” soliste Māra Upmane-Holšteina, nepieradināto pasākumu organizatore Gundega Skudriņa un citas dažādu nozaru spēcīgas pārstāves

Keramikas studijas izveide, izstāde par vēsturi, politiskā darbība, cīņa pret mobingu skolās, dzejas pārvēršana dziesmās, apģērbu kolekcijas izveide, saturīga nometne bērniem, kino režija, savs uzņēmums, pasākums mentālās veselības uzlabošanai – tie ir sapņi, kurus 13 jaunietes uzticēja programmas “Beat It” komadai, lai kopā ar mentorēm, spēcīgām Latvijas sievietēm, tos piepildītu. Noslēdzoties otrajai sezonai, galveno balvu – 1000 eiro sava sapņa īstenošanai – kā motivētākā no dalībniecēm saņēma Una Līna Lauciņa, kuras mērķis bija ķīmijas nozares popularizēšana un izzināšana.

"Dalībnieces ir parādījušas apbrīnojamu apņēmību un talantu, sākot no pieteikuma video līdz pat šim pasākumam. Viņu centieni ir iedvesmojoši un pierāda, ka jaunās paaudzes sievietes ir gatavas veidot savu nākotni un pārvarēt izaicinājumus. Tas ir enerģijas lādiņš, kas motivē turpināt aizsākto," komentēja programmas patronese Jana Trapāne.

Lai nosvinētu šos panākumus kopā ar jaunietēm, katru no viņam atbalstīja mentores – sievietes, kuras daudz sasniegušas un ir augsti novērtētas jomas profesionāles: dizaina biroja H2E mākslinieciskā direktore Inguna Elere, personālvadības profesionāle, projekta #Neklusē pārstāve Marika Andžāne, karjeras koučs un treneris Rita Majore, Latvijas Mazpulku padomes priekšsēdētāja Linda Medne, keramikas darbnīcas "Laima Ceramics" īpašniece Laima Grigone, kino jomas profesionāles Alise Zariņa un Marta Elīna Martinsone u.c.

Pasākuma viesi bija pārsteigti par dalībnieču radošumu un apņēmību īstenot savus mērķus. Mentores atzina, ka programmas ietvaros ne tikai bijušas padomdevējas un atbalsts savām meitenēm, bet pašas mācījušās no šīs pieredzes. Kādai tas licis atcerēties sevi jaunietes vecumā, kādai kalpojis par pamudinājumu pārskatīt savas vērtības, citai paskatīties uz lietām no jauna leņķa, bet visas kā viena uzsvēra, ka “Beat It” programmai ir jāturpinās.

Programmas laureāte, Una Līna Lauciņa, izteicās par šo pieredzi: "Paldies “Beat It” par iespēju izpausties un nodrošināto atbalstu, kā arī novērtējumu! Paldies visforšākajai mentorei Zanei Grigalei-Soročinai, bez kuras idejas formāts būtu pilnīgi cits un ne tik personīgi izaicinošs.”

Pasākuma noslēgumā dalībnieces devās mājās ne tikai ar diplomu, bet arī ar konkrētiem plāniem un apņēmību īstenot savus sapņus. "Beat It" programmas organizatori ir apņēmušies turpināt sniegt atbalstu jaunajām sievietēm, un plāno uzņemt jaunas dalībnieces nākamgad.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu