Līdz septembra beigām Rīgā un reģionos plānots izvietot 20 jaunus "Latvijas pasta" pakomātus

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Latvijas Pasts

VAS "Latvijas pasts" plāno Rīgā un reģionos līdz septembra beigām izvietot 20 pakomātus, vēstīja "Latvijas pasts" pārstāvji.

Pakomātu tīkla paplašināšana turpināsies arī nākamgad - līdz 2024.gada beigām "Latvijas pasts" uzstādīs vēl 200 pakomātu.

Pakomātu tīklu "Latvijas pasts" iegādājās 2019.gada augustā, lai paplašinātu sūtījumu izsniegšanas un nosūtīšanas iespējas.

"Latvijas pasta" apgrozījums šogad pirmajā pusgadā bija 55,9 miljoni eiro, bet peļņa - 1,2 miljoniem eiro, savukārt "Latvijas pasta" apgrozījums pagājušajā gadā kopumā bija 100,009 miljoni eiro, kas ir par 5,1% mazāk nekā 2021.gadā, kā arī uzņēmums strādāja ar 2,21 miljona eiro peļņu pretēji zaudējumiem gadu iepriekš.

"Latvijas pasts" nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. "Latvijas pasts" ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā apmēram 3200 darbinieku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu