Rīgā notiks radošs labdarības festivāls “Mīlēt. Iedvesmot. Dalīties”

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

8.oktobrī pasākumu centrā ATTA Centre (Krasta ielā 60, Rīgā) jau otro gadu pēc kārtas notiks vērienīgs festivāls, kura mērķis ir atbalstīt un palīdzēt attīstīties sievietēm biznesā, radošajā un savstarpējo attiecību jomā.

Visas dienas garumā, no plkst. 11:00 līdz 20:00 notiks virkne dažādu lietišķo un izklaides pasākumu: biznesa forums ar populāriem Latvijas uzņēmējiem, sievietēm paredzētu produktu izstāde – pārdošana, kurā būs plašs piedāvājumu klāsts, sākot ar kosmētikas līdzekļiem, apģērbu un aksesuāriem līdz pat interjera priekšmetiem; vairāki konkursi – “Ms. Uzņēmēja 2023”, “Stilistu, vizāžistu, frizieru konkurss MID-Style 2023”; kā arī labdarības izsole, modes skates, koncerts, loterija un citi izklaidējoši pasākumi. Notiks īpaša bērniem veltīta divu stundu programma, kurā būs bērnu talantu konkurss, spēles, meistarklases un citi izklaidējoši pasākumi.

Par muzikālo pavadījumu parūpēsies mūziķi Aldis Grandāns, Edgars Kārkliņš, Alekss Lesčinskis, Irina Osipova.

Daļa līdzekļu, kas tiks iegūti par pārdotajām biļetēm, tiks novirzīti biedrībai “Par dzīvot”, kas sniedz atbalstu vēža slimniekiem. Tāpat festivāls atbalsta labdarības biedrību “Steidzīgo bērnu fejas”, Latvijas sieviešu invalīdu asociāciju “Aspazija” un Slokas dzīvnieku patversmi.

Pēc organizatoru teiktā, festivāla galvenais mērķis ir atbalsts Latvijas sievietēm, kas nav baidījušās uzsākt savu biznesu un īsto savus sapņu projektus. “Pērn notikušais pirmais festivāls bija ļoti veiksmīgs, tajā piedalījās vairāk nekā 50 sieviešu – uzņēmēju. Šogad kopā ar mums būs ne tikai Latvijas, bet arī Lietuvas, Igaunijas un Ukrainas pārstāves. Mēs vēlamies, lai festivāla dalībnieces iepazītos viena ar otru, apmainītos ar kontaktinformāciju, bet par viņu darbību uzzinātu festivāla apmeklētāji. Aicinām uz mūsu festivālu visus, kas ir gatavi paust sajūsmu un dalīties ar savām emocijām un pieredzi ar citiem,” stāsta pasākuma autore un organizatore, Vice Mrs. Latvija 2019, prezentāciju telpas “Louíse boutique” īpašniece Luīza Romanova.

Pasākuma vadītāji: populārais dziedātājs, un TV raidījumu vadītājs Roberto Meloni un Luīza Romanova.

Pasākums notiks latviešu un krievu valodā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu