Karaļnama gūstekne? Princese Šarlēna savus karaliskos pienākumus pilda tikai publiski un dzīvo Šveicē

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SIPA/Scanpix

Monako princese Šarlēna "dzīvo Šveicē un ar savu vīru, princi Albertu, tiekas tikai ceremoniālu iemeslu dēļ", vēsta Vācijas un Francijas mediji.

45 gadus vecā princese šovasar brīvdienas pavadīja uz jahtas kopā ar savu vīru, princi Albertu (65) un abu bērniem, dvīņiem Žaku un Gabrielu. Tomēr mediji ziņo, ka pēc šī atvaļinājuma viņa nav atgriezusies pilī pie ģimenes, bet dzīvojot Šveicē. 

Šī informācija arī veicina spekulācijas par karaliskā pāra patieso laulības stāvokli.

Foto: AFP/SCANPIX

Kāds pārim tuvu stāvošs avots franču laikrakstam Voici sacīja, ka bijusī olimpiskā peldētāja un Greisas Kellijas dēls ir tikai "ceremoniāls pāris".

Avots vēl pavēstīja, ka Šarlēna ir piekritusi atgriezties Monako oficiālos gadījumos, lai  būtu atļauts biežāk tikties ar saviem bērniem. "Alberts un Šarlēna ir labi sabiedrotie, viņi  rūpējas par bērniem," vācu laikrakstam Bild piebilda cits avots.

Foto: SIPA/Scanpix

Princese nesen arī tika pamanīta Milānā bez laulības gredzena.

Reizēs, kad karaliskais pāris parādās publiski, redzams, ka abu starpā nevalda mīlestības pilnas attiecības. 

Jau ziņojām, ka Šarlēna plānotā viena mēneša vietā pavadīja 10 mēnešus prom no savas ģimenes, Dienvidāfrikā. Viņa gandrīz gadu bija pazudusi no publiskās dzīves  - karaļnams aizbildinās, ka ausu problēmas dēļ ārsts neesot ļāvis lidot un bija nepieciešama operācija.

Foto: AP/Scanpix

Pēc atgriešanās princeses veselības stāvoklis tika saukts par "nestabilu" un ka Šarlēna "joprojām nejūtas labi". Viņas vīrs, princis Alberts publiski izteicies, ka viņa cieš no “emocionāla un fiziska spēku izsīkuma”. Vēlāk Alberts atklāja, ka ģimenes atkalapvienošanās pirmajās stundās noritējusi "diezgan labi", bet pēc tam kļuva "diezgan acīmredzams", ka Šarlēnei ir "slikti". Alberts sacīja, ka Šarlēna "saprata, ka viņai vajadzīga palīdzība".

Starp citu, neatkarīgi franču mediji veica izmeklēšanu un noskaidroja, ka Monako princese atrodas slēgtā iestādē "Paracelsus Recovery" uz ezera Cīrihē. Klīnika anonīmi un konfidenciāli ārstē narkotiku, alkohola un citas, piemēram, medikamentu atkarības, kā arī strādā ar ēšanas traucējumiem un psihiskiem traucējumiem kopumā.

“Droši vien es to teikšu vairākas reizes, bet tam nav nekāda sakara ar mūsu attiecībām. Es gribu to pateikt ļoti skaidri. Tās nav mūsu attiecību problēmas. Tām ir cits raksturs," uzsver Šarlēnas vīrs. "Viņa vairākas dienas nebija labi gulējusi un vispār slikti ēda. Viņa ir zaudējusi daudz svara, kas padarīja viņu uzņēmīgu pret citām iespējamām slimībām."

Šaubas par Monako karaliskās ģimenes attiecībām nav nekas jauns. Vēl salīdzinoši nesen, 2010. gadu beigās princim Albertam II bija īsta brunču mednieka slava. Viņam esot bijuši neskaitāmi īslaicīgi romāni, tostarp ar supermodeli Klaudiju Šīferi un aktrisi Brūku Šīldsu, kā arī divi ārlaulības bērni.

Princese Šarlēna ar princi Albertu iepazinās 2000. gadā peldēšanas sacensībās Monako, un pāris apprecējās 2011. gadā, bet 2014. gadā sagaidīja dvīņus Gabrielu un Žaku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu