Slavenības mirdz "Rabanne X H&M" kolekcijas atklāšanas ballītē

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: H&M publicitātes

 Zīmols H&M ar prieku paziņo par savu jaunāko dizaineru sadarbību ar slaveno modes namu Rabanne. 

Rabanne ir nozīmīgs Francijas modes ainā jau kopš zīmola dibinātāja Pako Rabannes (Paco Rabanne) pagājušā gadsimta 60. gados radītajiem laikmetu noteicošajiem tērpiem, bet mūsdienās Rabanne ir tikpat slavens ar savām nepiespiestajām garderobes kolekcijām radošā direktora Džuljena Dosenas (Julien Dossena) vadībā.

Foto: H&M publicitātes foto

Atklāšanas pasākumā bija daudz slavenību. Šēra (Cher), Elle Fanninga (Elle Fanning), Pegija Go (Peggy Gou), Robina (Robyn), Irina Šeika (Irina Shayk), Airisa Lova (Iris Law), Altons Meisons (Alton Mason), Džereds Leto (Jared Leto), Damsons Idris (Damson Idris), Ešlija Grehema (Ashley Graham) un Tīna Kunakeja (Tina Kunakey) bija tērpušies enerģiskajā Rabanne H&M kolekcijā.

Foto: H&M publicitātes foto

Pasākumā, kas atsauca atmiņā nelaiķa dibinātāja Pako Rabannes ziedu laikus – svinga 60. gadus un disko 70. gadus, tika demonstrēta retro iedvesmota kolekcija, kuras cenu amplitūda būs no 40 līdz 600 eiro. 

Kolekcija tiks izlaista atsevišķos veikalos un tiešsaistē vietnē hm.com 2023. gada 9. novembrī.

Foto: H&M publicitātes foto

"Rabanne vienmēr ir bijis dzīvespriecīgs zīmols, un šajā pasākumā tika atspoguļota Rabanne H&M kolekcijas rotaļīgā noskaņa. Es vienmēr vēlos, lai cilvēki, valkājot mūsu apģērbu, justos brīvi, tāpēc bija prieks redzēt, ka viesi jautri pavadīja laiku un izbaudīja kolekcijas hedonistisko garu," stāsta Rabanne radošais direktors Džuljens Dosena.

Foto: H&M publicitātes foto

"Kur citur labāk atklāt kolekciju, kas radīta mirkļiem, kuri piepildīs deju grīdas, ja ne slavenā naktsklubā? Bija prieks prezentēt Rabanne H&M sadarbību Parīzē kopā ar mūsu viesiem, parādot šīs daudzpusīgās kolekcijas satriecošo potenciālu," saka Anna Sofija Johansone, H&M sieviešu apģērbu dizaina nodaļas vadītāja un radošā konsultante.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu