Kultūras ministres ārštata padomnieks mediju jautājumos būs Dagilis

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Kārlis Dagilis
Kārlis Dagilis Foto: Ieva Lūka/LETA

Kultūras ministres Agneses Loginas (P) komandai pievienojies ārštata padomnieks mediju jautājumos Kārlis Dagilis, informēja Kultūras ministrija.

Dagilis iepriekš bijis Latvijas Radio Ziņu dienesta galvenais redaktors, kā arī strādājis pie jauniešu auditorijas satura attīstības un jauniešu multimediālās platformas Latvijas Radio 5 - "Pieci.lv" izveides. Tāpat viņš ir producējis un vadījis ziņu un informatīvi analītiskos raidījumus gan sabiedriskajos medijos, gan komercmedijā.

Dagilis ieguvis maģistra grādu komunikācijas zinātnē Latvijas Universitātē un turpina doktorantūras studijas Merilendas Universitātē.

Savukārt ministres ārštata padomnieks kultūrpolitikas jautājumos ir filozofs un pētnieks Toms Ķencis. Viņš Latvijas Universitātē ir ieguvis maģistra grādu filozofijā. Savukārt Tartu universitātē Igauņu un salīdzinošās folkloristikas katedrā Ķencis aizstāvējis doktora disertāciju.

Kā informēja kultūras ministres padomnieks Dāvis Lodziņš, ārštata padomnieks kultūrpolitikas jautājumos mēnesī saņems 1506,50 eiro pirms nodokļu nomaksas, savukārt ārštata padomnieks mediju jautājumos - 3013 eiro.

Kultūras ministrijas parlamentārā sekretāre ir kādreizējā "Providus" vadošā pētniece migrācijas un integrācijas jomā Agnese Lāce.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu