JV frakciju turpmāk vadīs Jurēvics

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Saeimas deputāts Edmunds Jurēvics.
Saeimas deputāts Edmunds Jurēvics. Foto: Evija Trifanova/LETA

Par "Jaunās vienotības" (JV) Saeimas frakcijas priekšsēdētāju vienbalsīgi ievēlēts Edmunds Jurēvics, informē JV pārstāve Anna Ūdre.

JV skaidro, ka frakcijas jauna priekšsēdētāja vēlēšanas notika pēc tam, kad līdzšinējam frakcijas priekšsēdētājam Ainaram Latkovskim tika uzticēts vadīt Saeimas Nacionālās drošības komisiju. Latkovskis pēc tam atkāpās no frakcijas vadīšanas.

Turpmāk Latkovskis kopā ar deputāti Agnesi Krastu, kura jau līdz šim arī bijusi frakcijas vadības komandā, būs frakcijas priekšsēdētāja vietnieki.

Jaunais vadītājs un Latkovskis faktiski apmainījušies vietām frakcijas vadības amatos, jo Jurēvics līdz šim bija frakcijas priekšsēdētāja vietnieks.

"Jurēvics ir sevi pierādījis kā kompetents, zinošs, spējīgs un uzņēmīgs kolēģis, kurš labi spēj vadīt kompleksus procesus un iedziļināties sarežģītās tēmās. Frakcijas deputātu vidū viņš ir iemantojis uzticību un zināms kā īsts komandas spēlētājs," izteicies Latkovskis.

Jurēvics pēc izglītības ir politologs, studējis Latvijas Universitātē, pavēstīja Ūdre. Pirms ievēlēšanas 14.Saeimā politiķis bijis Rīgas domes deputāts un ir partijas "Vienotība" valdes loceklis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu