LNKC no apdrošinātāja plāno segt Dziesmu un deju svētkos radītos bojājumus Daugavas stadionā (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
"Daugavas" stadions.
"Daugavas" stadions. Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas Nacionālais kultūras centrs ir vērsies pie apdrošinātāja, lai segtu Dziesmu un deju svētkos radītos bojājumus Daugavas stadionā 11 950 eiro vērtībā, norāda svētku izpilddirektore Daina Markova.

Viņa atzīmēja, ka saņemts un izskatīs SIA "Latvijas Nacionālais sporta centrs" pieņemšanas nodošanas akts, turklāt uzreiz pēc Dziesmu un deju svētkiem klātienē apskatītas telpas Daugavas stadionā.

"Pēc izvērtējuma nevaram piekrist publiski izskanējušai informācijai, ka svētku dalībnieki ir demolējuši telpas - pie liela dalībnieku skaita izvietošanas telpu nolietojums ir prognozējams," izteicās Markova.

"Latvijas Avīze" iepriekš vēstīja, ka svētku laikā Daugavas stadionam nodarīti zaudējumi. Stadionā sabojāts grīdas segums, ar alkoholu aplietas sienas, salauzts sporta inventārs, sieviešu tualetēs norauti un izlietnēs samesti papīra ruļļu turētāji.

TVNET jau vēstīja, ka XXVII Vispārējie latviešu Dziesmu un XVII Deju svētki noritēja Rīgā no 30.jūnijā līdz 9.jūlijam. To galvenais akcents bija Dziesmusvētku tradīcijas 150 gadu jubileja.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu