Zemkopības ministra un satiksmes ministra ārštata padomnieki nesaņems atalgojumu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Satiksmes ministrs Kaspars Briškens
Satiksmes ministrs Kaspars Briškens Foto: Valsts kanceleja, Ieva Leiniša

Zemkopības ministra Armanda Krauzes (ZZS) ārštata padomnieks atalgojumu nesaņems, informēja Zemkopības ministrijas (ZM) pārstāvji.

ZM norādīja, ka vienīgais ārštata padomnieks Krauzem ir Artūrs Graudiņš, kurš konsultē nozaru un nevalstisko organizāciju jautājumos.

Graudiņš atlīdzību nesaņems.

Arī Satiksmes ministra Kaspara Briškena (P) ārštata padomnieki - Normunds Krūmiņš un Gunta Anča - atalgojumu nesaņems.

Ministrijā atgādināja, ka Briškenam ir divi ārštata padomnieki - ārštata padomnieks nozares reformu un inovāciju jautājumus ir Normunds Krūmiņš un ārštata padomniece piekļūstamības jautājumos ir Gunta Anča.

Jau ziņots, ka kultūras ministres Agneses Loginas (P) komandai oktobrī pievienojies ārštata padomnieks mediju jautājumos Kārlis Dagilis. Viņa atalgojums mēnesī būs 3013 eiro pirms nodokļu nomaksas.

Vienlaikus kultūras ministres ārštata padomnieks kultūrpolitikas jautājumos ir Toms Ķencis. Ministres ārštata padomnieks kultūrpolitikas jautājumos mēnesī saņems 1506,5 eiro pirms nodokļu nomaksas.

Tāpat ziņots, ka Briškena (P) biroja vadītāja un padomniece ir Ginta Veipa-Kopilova, kā arī ministra padomnieki ir Edgars Klētnieks, Jānis Meirāns un Rasmuss Filips Geks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu