Mainīti dažu Rīgas sabiedriskā transporta pieturu un maršrutu nosaukumi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Tramvaja pietura pie Uzvaras parka Slokas ielā, kurā visas dienas garumā tramvajs nepietur, lai uzņemtu un izlaistu pasažierus.
Tramvaja pietura pie Uzvaras parka Slokas ielā, kurā visas dienas garumā tramvajs nepietur, lai uzņemtu un izlaistu pasažierus. Foto: Paula Čurkste/LETA

No pirmdienas, 23. oktobra, ieviestas izmaiņas vairāku Rīgas sabiedriskā transporta pieturu un maršrutu nosaukumos, informē uzņēmums "Rīgas satiksme".

Izmaiņas ieviestas 21. un 33. maršruta autobusa pieturu un maršruta nosaukumos. Savukārt 3. trolejbusa maršrutā, papildus galapunkta pieturas nosaukuma maiņai, maršrutā tiks ieviesta jauna pieturvieta.

3.maršruta trolejbusi virzienā no Centrāltirgus turpmāk apstāsies arī 2., 11., un 24. autobusa maršruta pieturvietā "Sarkandaugava" (Tilta iela). Tādējādi tiks uzlabotas pasažieru iespējas sasniegt vēlamos galamērķus pieturas tuvākajā apkārtnē.

Pasažieri varēs ērti pārsēsties no 3. trolejbusa uz 2. autobusu, lai tālāk turpinātu kustību Vecmīlgrāvja virzienā.

Tāpat tiks mainīts 3. trolejbusa maršruta galapunkta pieturas nosaukums – no "Sarkandaugava" uz "Sarkandaugavas stacija", vienlaikus maršruta nosaukums nemainās un paliek "Centrāltirgus - Sarkandaugava".

21. autobusa maršrutam abos kustības virzienos pieturas "Slimnīca "Šmerlis"" nosaukums tiks mainīts uz "Šmerļa mežs".

33. autobusa maršrutā tiks veiktas izmaiņas galapunkta nosaukumā, lai tas precīzāk raksturotu tā novietojumu atbilstoši Rīgas pilsētas apkaimju iedalījumam. Galapunkta "Pļavnieki" nosaukums tiks mainīts uz "Dārzciems", tādējādi autobusu maršruta nosaukums turpmāk būs "Dārzciems - Jugla", bet galapunkta pieturas nosaukums paliks nemainīgs - "Lubānas iela".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu