Noskaties Daļa NMPD šoferu ceļ trauksmi par automašīnu aprīkojumu

CopyLinkedIn Draugiem X
NMPD mašīna
NMPD mašīna Foto: Paula Čurkste/LETA

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) brigādes pavasarī saņēma 110 operatīvos medicīniskos transportlīdzekļus, bet līdz gada beigām plānots piegādāt vēl 47 auto. Tomēr ne visi šoferi ir apmierināti ar jauno pirkumu un norāda uz nepilnībām, vēsta Dienas ziņas.

Viens no šādiem autovadītājiem vērsās pie Latvijas Televīzijas, nevēlēdamies publiskot savu vārdu.

"Strādāju jau 12 gadus. Runājot par tālām un tuvām ugunīm, tad vecā iepirkuma "Mercedes" tās bija daudz labākas,

bet jaunajiem "Volkswagen" tās ir galīgi "garām". Naktī braucot, ir ļoti grūti redzēt ceļa nomales. Vai ceļam tuvojošos meža dzīvniekus, jo lampas ir ļoti tumšas. Tāpēc bieži bez vajadzības slēdzam bākugunis.

Runāju ar kolēģiem arī Vidzemē – viņiem ir tāda pati problēma un viņi arī slēdz tumsā bākugunis. Ļoti jau gribētos, ka mūs sadzird augstākā vadība un sāktu risināt jautājumus par papildu lukturu uzstādīšanu, jo tā tomēr ir drošība naktī, braucot ar lielāku ātrumu," vēstulē Latvijas Televīzijai pauda NMPD šoferis.

Vidzemes reģionā ir ap 80 NMPD mašīnu, no kurām 21 ir jauna. Tam, ka NMPD auto būtu vajadzība ko mainīt, īsti nepiekrīt NMPD Vidzemes reģiona transporta nodrošinājuma vadītājs Sergejs Dubkovs.

NMPD pārstāvji gan īpaši uzstāj, ka iepirkumā viss ir kārtībā un nekādas pretenzijas pret mašīnu ražotājiem netiks celtas.

Vairāk skaties sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu